Mad Dog
New Member
- 2
- 0
Właśnie o to chodziodruch indywidualistyczny i zdroworozsądkowy (...) Socjalistyczne jest to, że towaru może zabraknąć.
P.S. Czy jest tu jakaś opcja, żeby robić emotki zwykłe, a nie buźki? Nienawidzę tego żółtego badziewia.
Właśnie o to chodziodruch indywidualistyczny i zdroworozsądkowy (...) Socjalistyczne jest to, że towaru może zabraknąć.
Używając definicji hoplofobów dotyczącej assault rifle śmiem twierdzić, że niemal każdy używa jej do polowania.No one hunts with an assault rifle.
Racja, należy skończyć z tym szaleństwem banowania broni bo każdy wie, że problemem nie jest broń a jej brak u ofiar.End the madness.
A co jak weźmie kilka sztuk broni?
problemem nie jest broń a jej brak u ofiar.
Nie miałem na myśli strzelanin pomiędzy murzynami a masakry w GFZ. To zupełnie inne sprawy.Akurat ofiary w USA mają broni od chuja - przeciętny Murzyn, którego podziurawione zwłoki znajdują patrole każdego dnia, nosi spokojnie dwie klamki pod bluzą.
Jeżeli dzięki naszym działaniom w Waszyngtonie da się uratować życie choć jednego dziecka, musimy podjąć się tych działań
Bez źródła nie ma o czym gadać, przerabialiśmy to np. w przypadku kwestii broni CP, z czego jasno wynika, że każdy w sieci pierdoli co mu ślina na język przyniesie albo co zobaczył wcześniej, a na źródła nie powołuje się nikt. Z tego posta:Ustawy hitlerowskie dotyczące broni palnej - podobnie jak bolszewickie - liberalizowały dostęp do niej, a nie zaostrzały. Cały knyf polega na tym, że wyłącznie na papierze. I oczywiście Żydzi oraz wszelki podejrzany element klasowy/etniczny mieli całkowity zakaz produkcji oraz sprzedaż broni i amunicji. Bernard E. Harcourt pisze wręcz, że za Hitlera rzeczywiście było lepiej - nabywanie i transfer strzelb oraz karabinów było w teorii nieregulowane. w praktyce kilka firm powiązanych z rządem miało monopol na dystrybucję i z centrali napływy polecenia, komu sprzedawać i za ile.
Jeśli to pomoże ocalić jedno dziecko, choćby nawet czarne, to ja jestem za.A ile osób ginie w wypadkach, topi się w basenach, zostaje porażona przez prąd i spada z wysokości? Jeżeli jedno życie jest warte działań to ja bym wszystkim ludziom związał ręce i wsadził do gigantycznej kul niczym chomiki aby nie zrobili sobie krzywdy. Kto jest za?
Bernard E. Harcourt pisze wręcz, że za Hitlera rzeczywiście było lepiej - nabywanie i transfer strzelb oraz karabinów było w teorii nieregulowane. w praktyce kilka firm powiązanych z rządem miało monopol na dystrybucję i z centrali napływy polecenia, komu sprzedawać i za ile.
Jeśli to pomoże ocalić jedno dziecko, choćby nawet czarne, to ja jestem za.
Ciek napisał:Z tego posta (...) wynika
jakby się okazało, że Adolf promował posiadanie gnatów to nie byłoby dobrze![]()
military:
Teń gość u morgana to Alex Jones chyba najsłynniejszy gość od teorii konspiracyjnych. Porusza wiele ciekawych tematów ale dodaje do tego też masę bzdur. Sam jest chyba kontytucjonalistą, otworzył wielu ludziom oczy na pewne rzeczy ale pewnie też pomógł przypiąć do nich łatę oszołomów.