NoahWatson
Well-Known Member
- 1 297
- 3 205
Po ostatniej piosence ciekawi mnie jedno: Czy KelThuz się już obrzezał? Może dostał ultimatum, że jak wrzuci jeszcze kilka kawałków pro Izraelskich i swoją operację obrzezania na youtube, to go uniewinnią?
Eeee tam. Obrzezka fizyczna nie jest dziś konieczna, dziś się liczy obrzezka umysłowa. Wystarczy wyjazd do Izraela i hołd myckowy, czyli focia w mycce przy ścianie płaczu, ale koniecznie opublikowana w społecznych mediach.Może dostał ultimatum, że jak wrzuci jeszcze kilka kawałków pro Izraelskich i swoją operację obrzezania na youtube, to go uniewinnią?
Dla mnie twórczość syjonistyczna/kucykowa to w sporej części prowokacja.
Jak widać skuteczna. Kelthuz chyba takimi zabawami musi zapełnić seksualne pustkowie, bo jak inaczej wytłumaczyć wałkowanie tych samych
tematów i wywoływanie tego samego bólu dupy u tego samego grona odbiorców przez tak długi czas?
Generalnie wywoływanie bólu dupy u jakiejkolwiek grupy zwiększa popularność i jest dobrym działaniem komercyjnym, ból dupy lewaków już był czas na kuców dupy ból.Dla mnie twórczość syjonistyczna/kucykowa to w sporej części prowokacja.
Jak widać skuteczna. Kelthuz chyba takimi zabawami musi zapełnić seksualne pustkowie, bo jak inaczej wytłumaczyć wałkowanie tych samych tematów i wywoływanie tego samego bólu dupy u tego samego grona odbiorców przez tak długi czas?
Umie nie grać na basie.Umie grać w przeciwieństwie do Kelthuza.
Był jeszcze Niedźwiedź Wojtek ze swoją świąteczną piosenką.Znamy, subujemy. Miałem gdzieś napisać posta ale zapomniałem. Jeden Kelthuz to mógł być przypadek na skalę wszechświata, ale jak jest druga artystka, to znaczy, że będzie tego więcej XD
Struny od gitary basowej są jak najbardziej odpowiednie do wieszania, ale zwykły sznur znacznie wychodzi taniej.Zamiast Dnia Sznura będzie Dzień Bas-struny.