T
Tralalala
Guest
To już zależy od giełdy, można podawać określony kod, albo giełda ma powiązane numery kont, albo pierdolniesz coś w tytule.
A co ze Skrillem, Paypalem etc.?To już zależy od giełdy, można podawać określony kod, albo giełda ma powiązane numery kont, albo pierdolniesz coś w tytule.
Dzisiaj nank BPH zablokował konta, polskie giełdzie Bitcoin - BitMarket.pl
Wiedziałem, że prędzej czy później to nastąpi.Polskie banki zaczynają tępić Bitcoin.
Bardzo sprytne posunięcie i tworzenie bazy frajerów.Niestety rozwiązanie nie jest w pełni anonimowe – przy pierwszej wpłacie konieczne jest wypełnienie w sklepie dokumentu rejestracyjnego, podanie danych takich jak imię, nazwisko, PESEL, adres zamieszkania i telefon kontaktowy. Operator BitMarketu obiecuje jednak, że pracuje nad modyfikacją reguł weryfikacji tożsamości dla klientów gotówkowych.
Pozywać prywatną firmę, za to, że stosuje swoje zasady, na które możesz dobrowolnie się zgodzić? WTF? Dobrze się czujesz?można ich pozwać o jakąś dyskryminacje... jak sie ma obywatestwo inne niż polskie, to nimo sie pesela...
W ślad za wprowadzeniem płatności gotówkowych na naszej giełdzie, miło nam poinformować o dołączeniu kolejnego kanału wpłat gotówkowych: Via Moje Rachunki. Podstawową zaletą tego kanału płatności jest całkowita anonimowość - niewymagane jest podawanie swoich danych osobowych podczas płatności.
Dzięki tej innowacji, nasi klienci mogą korzystać już z dwóch kanałów gotówkowego zasilenia swojego konta na giełdzie:
* Wpłata w Żabce:
- Wymagana rejestracja i podanie danych osobowych.
- Zasilenie środków natychmiast po wpłacie.
- Akceptowana gotówka i karty płatnicze.
- Prowizja 1.89 zł oraz 0.40% powyżej kwoty 500 zł.
* Wpłata przez Via Moje Rachunki:
- Niewymagane podanie danych osobowych.
- Zasilenie konta w ciągu 1 dnia roboczego.
- Akceptowana tylko gotówka.
- Prowizja 1.99 zł oraz 0.30% powyżej kwoty 1000 zł.
Mnie tu rozwala co innego: bank sam pierwszy wypowiada umowę. A mówi się, że jak cię raz złapią, to już nie wypuszczą.Polskie banki zaczynają tępić Bitcoin.
Masz pomysł jak to wykorzystać?Mnie tu rozwala co innego: bank sam pierwszy wypowiada umowę.