GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
fajne bryki ino czemu teroz takie chujowe wielkie felgi zakładają, murzyny takie lubią, biali ludzie zakładają chromowane klasyczne felgi stalowe...
A jaka była cena nowego "Garbusa" gdy się pojawił?Popularna "skarpeta" to kultowe auto.Teraz powstaje nowa syrena.Kto to projektował w ogóle?Wyglada jakby projektantom braklo koncepcji.Stara Syrena była ładniejsza. Ma kosztować 60tyś.Szukają głupiego za taką cenę
Jest tak samo kultowa jak filmy Miś i Seksmisja, albo jak motocykl Junak lub pralka Frania. To czy coś jest kultowe czy nie, okazuje się po fakcie. Jeśli się znajdzie dostatecznie duża grupa, która zrobi z czegoś kult, to to coś automatycznie stanie się kultowe.Syrena to nie jest kultowe auto,
Geneza kultu nie ma znaczenia. W Niemczech jest kult Trabanta, który ma podobny rodowód.tylko gówniany samochód którego setki tysięcyi sprzedali za komuny bo nie było innego wyboru dla klientów.
kupić albo wypożyczyćCo moglibyście mi polecić?
Uwaga, Multipla!
![]()
Popularna "skarpeta" to kultowe auto.Teraz powstaje nowa syrena.Kto to projektował w ogóle?Wyglada jakby projektantom braklo koncepcji.Stara Syrena była ładniejsza. Ma kosztować 60tyś.Szukają głupiego za taką cenę
Aż mi się przypomniał cytat z Bone Tomahawk w tym miejscu:pozanłem wtedy żone i wszyscy mi gadali że czas sie ustatkować i już za stary jestem na bunt itd... i cobym robił jak inni normalną drogą...
jeden z największych błędów w życiu moim...