dziwne że nigdzie indziej tego nimo, na początku myślałem o czymś takim bo podobne widziałem w terenowych ciężarówkach i pojazdach wojskowych, ale jednak tylko w brazylii coś takiego jest chyba obowiązkowe bo na każdej focie z brazylii to widoć
no ale czy nie jest dziwne że w afryce u ruskich czy w australii tego nie montują? no i w europie przecie też opony sie psują...nie ma obowiązku, tylko te co przewożą ładunki specjalnie i muszą z pilotem. ponoć montują to głównie ze względu na oszczędności.
no ale czy nie jest dziwne że w afryce u ruskich czy w australii tego nie montują? no i w europie przecie też opony sie psują...
bo ja wiem czy oszczędności, system też kosztuje, a jak opona wystrzeli to wystrzeli, nie napompujesz i hamujesz felgą hehe jak to w moim przypadku raz było...
tak wygląda wystrzał przy 90kmh i wadze prawie 50 ton z górkiopona wystrzeliła, płaszcz sie oderwał, przeciął wszystkie przewody, zatrzymał sie na błotniku i zablokował koło, zanim sie zatrzymałem to wszystko do ośki było spalone, łącznie z felgą
![]()
chuja mi dał, bo jak spaliło felge ośka praktycznie leżała na ziemi, jak niby miałem tam lewarek pod to podłożyć heheDobrze, ze lewarek miałeś![]()
No a kiedyś napisałeś mi, że nie jeździłeś czerwoną ciężarówką..hehe jak to w moim przypadku raz było...
no bo wtedy jak to pisałem nie jeździłem czerwoną ciężarówką...No a kiedyś napisałeś mi, że nie jeździłeś czerwoną ciężarówką..![]()
Mój dziadek miał Sokoła.Palił 7l/100 km.Kupił od faceta u którego leżał bezużyteczny w garażu.Pracował nad nim ponad rok, żeby doprowadzić go do stanu używalności. Zamontował przyczepę. Jeździł nim 7 lat.Sokół 1000
JPII też miał...Mój dziadek miał Sokoła.Palił 7l/100 km.Kupił od faceta u którego leżał bezużyteczny w garażu.Pracował nad nim ponad rok, żeby doprowadzić go do stanu używalności. Zamontował przyczepę. Jeździł nim 7 lat.
Plusik jest za to, że prawie nie rozumiem Twojego tekstu, ale to nie pierwszy raz, i nie tylko Twojego, no i dodam piosnkęakurat trasie mi sie zas zaczęło jebać i to juz nie tylk radio ale też overdrive sie wyłanczał co było niezwykle wkurwiające..
liczyłem na lajki za wonsza i naklejke libnetu na aucie ale lepsze to niż nic...Plusik jest za to, że prawie nie rozumiem Twojego tekstu
To trzeba to było napisać w poście, że tam jest właśnie TA naklejka. Albo dać focie ze zbliżeniem.liczyłem na lajki za wonsza i naklejke libnetu na aucie ale lepsze to niż nic...