Auta dla normalnych ludzi, które Wam się podobają

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Mój faworyt (jeden w wielu):

maxresdefault.jpg

Ford F-150

U

ultimate

Guest
Fura C.Ronaldo - Bugatti Veyrona. Jedno z 450 wyprodukowanych aut. Od jakiegoś czasu już nie jest produkowane.
Następcą bedzie 1500- konny Chiron w cenie około 2,4 mln euro.
social-media-cr.jpg

Chiron

chiron1.jpg

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Zgadzam się, choć czasem różnie bywa w życiu. Oto 4 samochody mojego znajomego (dalekiego, rzecz jasna, ale poznaje mnie co kilka lat, gdy udaje się nam gdzieś spotkać):

y84BHou.jpg

To McLareny: P1, 650S Spider, 570S, and 675LT coupe.

Z jednej strony, całkiem normalny koleś, choć rzeczywiście bardzo bogaty (P1 kosztuje $1,3 mln). Ale zdecydowanie wolałbym w tym wątku samochody w teoretycznym zasięgu każdego piwniczaka.

U

ultimate

Guest
Normalny człowiek @hensley najwyraźniej nie jest na tyle "za pan brat" z istnieniem takiego auta, ze nawet nie wie jak się ono nazywa
O co chodzi? O to, że wkleiłem furę Ronaldo? Oczywiście, że nie znam się na tym aucie. Nigdy za kierownicą nie siedziałem i nawet nie stałem obok. Ale normalny człowiek tolep najwyraźniej zna sie na wszystkim. Niech pisze. Ma wiernego czytelnika.:D

tolep

five miles out
8 589
15 492
O co chodzi? O to, że wkleiłem furę Ronaldo? Oczywiście, że nie znam się na tym aucie. Nigdy za kierownicą nie siedziałem i nawet nie stałem obok. Ale normalny człowiek tolep najwyraźniej zna sie na wszystkim. Niech pisze. Ma wiernego czytelnika.:D

A zobacz tytuł wątku i komentarz tosi. Nie znam się na wszystkim, ale dobrze symuluję, za to Veyron (a nie Veyrona) na pewno nie jest dla normalnych ludzi. Tak jak CR nie jest normalnym człowiekiem...

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Nie przesadzajmy, że piwniczaki to tylko resoraki mają w zasięgu. Jak się ograną, popracują nad aspergerem oraz jakimiś sensownymi skillami, to samochód jest w zasięgu. Może nie Buggati, ale zawsze coś. Parę bryczek na zjazdach rozmaitych było, może nie z pierwszej ligi (choć był nawet Leksus), za to żadnego roweru à la Cockeman.

Finis

Anarcho-individual
439
1 927
Od siebie dodam klasykę z Japonii - były to nasze kolejne autka i muszę przyznać, że w latach 90-tych robiły one na prawdę ogromne wrażenie:

1. Honda Civic IV (rok prod. 1990, 1.5 16V 90KM)
1326519694-honda-civic-iv-13-16v-55kw-18112.jpg

z11155973Q.jpg

2. Honda Civic V (rok prod. 1992, 1.5 16v 90KM)
Honda-Civic--Hatchback-V.jpg

honda6_600.jpeg

Do góry Bottom