D
Deleted member 427
Guest
Skąd wiadomo, że to jest fotka woźnego z hotelu? Gdzie jest źródło tego twierdzenia?
Skąd wiadomo, że to jest fotka woźnego z hotelu? Gdzie jest źródło tego twierdzenia?
Typ poddaje analizie dźwięki ze strzelaniny i uważa, że był więcej niż jeden strzelec. Nie wiem na ile to jest wiarygodne, ale z pozycji laika patrząc na pierwszy rzut oka to ma sens.
Spoko, ja napisałem w 2001 koment pod jednym filmikiem co jest przekłamane, ale nie wrzucę go tu, bo po chuj?Ta prezentacja jest niezłej jakości manipulacją. Foliarze i ludzie nieobcykani w temacie z łatwością nabiorą się na brednie w niej serwowane. Napisałem nawet komentarz pod tym filmikiem, wyjaśniający co jest w nim przekłamane.
trochę racja w sumie. są ludzie którzy są święcie przekonani że porawli ich kosmici na przykładTylko dowody rzeczowe. Świadkowie to sobie zmyślają do woli, bo taka to już ludzka natura, więc opowieści od wielu strzelca z wielu kierunków to niewiele znaczące ciekawostki. Co do kierunków strzałów, to pewnie wie to policja, ale raczej się nie podzieli.