Grzechotnik
Well-Known Member
- 988
- 2 223
Niech zgadnę: Australia?
Właśnie nie mam pojęcia, ale trzeba by dojść po gatunku. Ten z foty powyżej wygląda jak nietoperz olbrzymi.
wykastrujOd kilku dni mam kota i nie wiem czemu śmierdzi mi w chałupie a wynoszę dwa razy dziennie jego odchody a nawet czesciej jak mam wolne dni Fajny kot ale nie znosze tego smrodu
Byl to dla nas niesamowity widok, takie drzewa oblepione tymi stworami, zwłaszcza ze nie wiedzieliśmy ze to roślinożercy.Środkowa fota jak wyjęta z "Indiana Jones and the Temple of Doom" Chwilę po tym, jak się zerwały do lotu, skompromitował się sam Indi, powiadamiając wystrachaną (jak ona miała na imię?), że to nietoperze wampiry. Nie wiem, czy tak było w scenariuszu, czy to wina polskiego przekładu.
Możesz go tak ukarać na ten przykład:Od kilku dni mam kota i nie wiem czemu śmierdzi mi w chałupie a wynoszę dwa razy dziennie jego odchody a nawet czesciej jak mam wolne dni Fajny kot ale nie znosze tego smrodu
Wiekszość kotów- tzn tych niewykastrowanych znaczy swój teren stróżką moczu czy innej wydzieliny.Od kilku dni mam kota i nie wiem czemu śmierdzi mi w chałupie a wynoszę dwa razy dziennie jego odchody a nawet czesciej jak mam wolne dni Fajny kot ale nie znosze tego smrodu
he he he. I co dalej z tym koniem?Koń. Zimnokrwisty.