Zbiorczy temat o epickich dokonaniach Janusza Dildołapa Palikota

M

Matrix

Guest
Jak można krytykować kogś kto krytykuje bandą czworga ? Tusk byłby z was dumny ? Polecam wysłuchania całego przemówienia Palikota, krytykującego i potem nie dającego poparcia rządwi PO-PSL.

countryboy

New Member
131
1
Matrix, można powiedzieć, że wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Jednak Palikot to taki sam szkodnik, tylko lekko przypudrowany.

RiGhT_WiNg

Schizoid
233
44
Matrix napisał:
Jak można krytykować kogś kto krytykuje bandą czworga ?

Palikot krytykuje Tuska tak jak Urban SLD. Co do tematu: za Hitlera nie dość że było lepiej ;) to transfer kapitału poza III Rzeszę był sankcjonowany karą śmierci.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
A czego się spodziewałeś po tym Lepperze dla pseudo-intelektualnych eunuchów?
Lepper też był medialnie przeciw wejściu do UE, a potem się wycofał i nawet był za.

countryboy

New Member
131
1
Palikot chce tego co mu dyktuje chęć zyskania poklasku. Nigdy nie byłem zwolennikiem tego zamordysty. Jego miejsce jak innych jest na topoli pod sejmem (czy co tam rośnie).

M

Matrix

Guest
Tak, był też prokościelny kiedyś, ale teraz zmienił zdanie, każdy tak kiedyś robił, czy zrobi zanim nie utrwali swoich przekonań.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
A ja coś czuję, że ten Palikot skończy jak Lepper. Murzyn zrobił swoje, murzyn może się powiesić...

M

Matrix

Guest
kr2y510 napisał:
A ja coś czuję, że ten Palikot skończy jak Lepper. Murzyn zrobił swoje, murzyn może się powiesić...

Nie, Palikot jest intligentniejszy, rokuje bardzo dobrze, drugi Berluskoni. umie się dopasowac do współczesności, a to bardzo dobra zaleta.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Dziś rokuje bo dziś jest potrzebny "rokujący", jutro rokujący może okazać się zbyteczny. Dla jednych wielki polityk, dla innych tylko narzędzie.

143
25
Zupełnie nie rozumiem o co ten szum.
Tylko krowa nie zmienia zdania. Tak jak np Korwin ;]

Przesadą jest zarówno trzymanie się własnego zdania kurczowo (bo to wyklucza postęp, uczenie się na błędach)
i bycie chorągiewką (przykładów nie trzeba przytaczać).

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Można zmieniać zdanie w różnych drobnych kwestach ale nie w kwestiach zasadniczych. Poza tym polityk powinien mieć wyrobione zdanie.
Wielu oddało na niego głosy dla tego, bo było przekonanych o jego liberalnym podejściu do tej kwestii. Więc to typowa lewicowa pizda polityczna. Dla mnie oszust i tyle.

sierp

to ja :-)
577
305
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... utenerstwo

"Ruch Palikota pracuje nad ustawą legalizującą w Polsce sutenerstwo. W myśl nowych przepisów, w domach publicznych pojawiłyby się kasy fiskalne, a prostytutki płaciłyby podatki tak jak inni usługodawcy."

"Kontrolą jakości usług miałby, zdaniem posłów Ruchu Palikota, zajmować się na przykład Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów" - ciekawe na czym taka kontrola miałaby polegać...

S

stormtrooper

Guest
Może byłaby grupa urzędników, która miałaby osobiście dokonywać kontroli. Ciekawe czy kontrola jakości usług obejmowałaby np. dopuszczalny poziom rozklekotania cipy. :D

telpeloth

państwosceptyk
256
292
Ojtam ojtam, kontrolą zajęłaby się odpowiednia komisja sejmowa, za brak zgody na poddanie się kontroli prostytutka traciłaby prawo wykonywania zawodu. W ten sposób raz na zawsze logicznie wywiedziemy, że, cytując klasyka, "nie da się zgwałcić prostytutki"

margines

wujek dobra rada
626
84
Przynajmniej się w sejmie śmiesznie robi, bo po odpadnięciu PPPP wieje nudą. Ostatnio "Ani mru mru" zrobiło w tv skecz o biedroniu, ale nie mogę go w necie znaleźć. Jak kto znajdzie niech wrzuca.

M

MichalD

Guest
Propozycja jest dobra, bo zmniejsza zamordyzm - dzisiaj nie możesz sobie legalnie poprowadzić domu publicznego i zarabiać na tym, tylko dlatego że jakimś zdewociałym posłom zachciało się ''ochrony moralności".

Przepisy uderzają też w osoby nie zaangażowane w sutenerstwo - zdarzały się przypadki stawiania zarzutów taksówkarzom z tytułu czerpania zysków z nierządu, tylko dlatego że dowozili klientow do agencji towarzyskich, biorąc za to prowizje.

Do góry Bottom