Zbiorczy temat o epickich dokonaniach Janusza Dildołapa Palikota

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Kolejny filut po Lepperze został oddelegowany do pełnienia roli "antysystemowej opozycji" dla niezadowolonych. Przydzielili mu nawet tego samego fachurę od robienia ludiom macy z mózgu.
Ustalono, że niezadowoleni mają zagłosować na niego. W razie czego dostanie wsparcie z WSI24.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 036
Tymochowicz to jest dziwny człowiek, jak go kiedyś słuchałem w telewizji to nawet spoko gadał (w stylu, że państwo powinno dać wolną rękę ludziom i jak najmniej się wtrącać), z drugiej strony promował takie "coś" jak Lepper (wiem, wiem taka jego robota, ale jednak) a teraz się wącha z Palikotem (który jest tzw. "liberałem rozporkowym").

M

Matrix

Guest
Zauważcie, że Palikot pierwszy raz publicznie wypowiedział się przeciwko Tuskowi, musiał zatem stać za nim Tymochowicz, żeby miał odwagę to powiedzieć. Patrzcie jaki spokój na twarzy Tymochowicza, nic się nie dziwi, jak Palikot to mówi...

margines

wujek dobra rada
626
84
Czyli jednak kolejne show, tym razem z Palikotem w roli głównej. Z tego co mi wiadomo, to w poprzednich wyborach Tymochowicz głosował na PO.

M

Matrix

Guest
margines napisał:
Czyli jednak kolejne show, tym razem z Palikotem w roli głównej. Z tego co mi wiadomo, to w poprzednich wyborach Tymochowicz głosował na PO.
Przed chwilą na Superstacji było o partii Palikota, rzeczywiście Tymochowicz do niej wstąpił i będzie prawą ręką pana Janusza, wiecie ta partia jest w opozycji do bandy czworga i będzie odsłaniać mechanizmy pijaru hehe, ma stawiać na szczerość i prawdę. Ponieważ pan Tymochowicz zna najlepiej mechanizmy pijaru. Cholera, nie spodziewałam się po Palikocie tego, to jest genialne :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Ja nie rozumiem tych co się tym zdarzeniem podniecają. Jeden koncesjonowany wypierdek coś tam napyszczył na drugiego koncesjonowanego wypierdka. Jakiś gość od PR jest tam po to, by nadać wydarzeniu stosowną rangę. Małpy ogłupione przez koncesjonowane media się tym ekscytują. "Dajkowie" piszczą z zachwytu oglądając operetkę napinaczy. A to i tak gówno zmieni.
Gdyby jakiś snajper odstrzelił kilku uczestników tej operetki albo jakiś świr wywalił w kupę napinaczy magazynek z jakiegoś M11 lub podłożył bombę, to by przynajmniej można było nacieszyć oczy optymistycznym widokiem. I tak by to nic nie zmieniło ale.... Podobno Harry Truman mawiał, że nic tak nie raduje jego starych zmęczonych oczu jak widok komunistów wieszanych na słupach. Coś w tym jest.

M

Matrix

Guest
kr2y510 napisał:
Ja nie rozumiem tych co się tym zdarzeniem podniecają. Jeden koncesjonowany wypierdek coś tam napyszczył na drugiego koncesjonowanego wypierdka. Jakiś gość od PR jest tam po to, by nadać wydarzeniu stosowną rangę. Małpy ogłupione przez koncesjonowane media się tym ekscytują. "Dajkowie" piszczą z zachwytu oglądając operetkę napinaczy. A to i tak gówno zmieni.
Gdyby jakiś snajper odstrzelił kilku uczestników tej operetki albo jakiś świr wywalił w kupę napinaczy magazynek z jakiegoś M11 lub podłożył bombę, to by przynajmniej można było nacieszyć oczy optymistycznym widokiem. I tak by to nic nie zmieniło ale.... Podobno Harry Truman mawiał, że nic tak nie raduje jego starych zmęczonych oczu jak widok komunistów wieszanych na słupach. Coś w tym jest.

A więc to tylko taka zagrywka ? No ale bez dobrego wykorzystania pijaru w tą czy tą stronę władzy się nie zdobędzie najwyżej 2 % poniżej progu dostania się do Sejmu.
Już sam fakt, że się odważył krytykować Tuska podnieca.

Bart Es

Member
80
6
Matrix napisał:
Przed chwilą na Superstacji było o partii Palikota, rzeczywiście Tymochowicz do niej wstąpił i będzie prawą ręką pana Janusza, wiecie ta partia jest w opozycji do bandy czworga i będzie odsłaniać mechanizmy pijaru hehe, ma stawiać na szczerość i prawdę. Ponieważ pan Tymochowicz zna najlepiej mechanizmy pijaru. Cholera, nie spodziewałam się po Palikocie tego, to jest genialne :)

Ja tam niewiem czy Tymochowicz zna jakiekolwiek mechanizmy pijaru. To, że gość jest najbardziej znanym w Polsce politycznym pijarowcem to nie znaczy, że najlepszym, a wręcz przeciwnie. Dobry pijarowiec powinien zawsze zostawać w cieniu, natomiast Tymochowicz od początku sam chciał być gwiazdą. Natomiast ubranie buraka w ładne garnitury, buty za 1000 zł, wysłanie na solare i do fryzjera to jeszcze nie pijar.

Alu

Well-Known Member
4 639
9 700
OK, to może jedna z niewielu toerii spiskowych w jakie wierzę ale...

Wg mnie RPP to specjalna komórka PO.
Palikot dostał określone zadanie od Tuska (odebrać głosy SLD) i wykonał je wyśmienicie.
A po wyborach powstanie niby koalicja a w rzeczywistości rządy jednej partii.
On nigdy nie był przez PO atakowany. Podejrzewam nawet, że PO wyciągnęło Palikota trochę za uszy z niebytu przy pomocy mediów.

Myślę, że wiedziało o tym wąskie grono jak Tusk, Palikot, Schetyna.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Palikot wykonał powierzone zadanie, czyli wyciągnął tych, który zaświtało, aby zagłosować na kogoś spoza bandy czworga. Wykonał wyśmienicie, widząc wynik.

Teraz się okaże, czy JKM jest człowiekiem systemu, czy też nie. Marny wynik będzie pretekstem, aby nie zaskarżać wyników wyborów. Zobaczymy.

Do góry Bottom