- Staff
- 2 946
- 958
margines napisał:Kolejny pr-owy eksperyment?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... owicz.html
Łeee ta łajza ? widać nikt poważny za winiarzem nie pójdzie i dobrze.
margines napisał:Kolejny pr-owy eksperyment?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... owicz.html
Przed chwilą na Superstacji było o partii Palikota, rzeczywiście Tymochowicz do niej wstąpił i będzie prawą ręką pana Janusza, wiecie ta partia jest w opozycji do bandy czworga i będzie odsłaniać mechanizmy pijaru hehe, ma stawiać na szczerość i prawdę. Ponieważ pan Tymochowicz zna najlepiej mechanizmy pijaru. Cholera, nie spodziewałam się po Palikocie tego, to jest genialnemargines napisał:Czyli jednak kolejne show, tym razem z Palikotem w roli głównej. Z tego co mi wiadomo, to w poprzednich wyborach Tymochowicz głosował na PO.
Piter1489 napisał:Palikot to inteligentny sukinkot .
kr2y510 napisał:Ja nie rozumiem tych co się tym zdarzeniem podniecają. Jeden koncesjonowany wypierdek coś tam napyszczył na drugiego koncesjonowanego wypierdka. Jakiś gość od PR jest tam po to, by nadać wydarzeniu stosowną rangę. Małpy ogłupione przez koncesjonowane media się tym ekscytują. "Dajkowie" piszczą z zachwytu oglądając operetkę napinaczy. A to i tak gówno zmieni.
Gdyby jakiś snajper odstrzelił kilku uczestników tej operetki albo jakiś świr wywalił w kupę napinaczy magazynek z jakiegoś M11 lub podłożył bombę, to by przynajmniej można było nacieszyć oczy optymistycznym widokiem. I tak by to nic nie zmieniło ale.... Podobno Harry Truman mawiał, że nic tak nie raduje jego starych zmęczonych oczu jak widok komunistów wieszanych na słupach. Coś w tym jest.
Matrix napisał:Przed chwilą na Superstacji było o partii Palikota, rzeczywiście Tymochowicz do niej wstąpił i będzie prawą ręką pana Janusza, wiecie ta partia jest w opozycji do bandy czworga i będzie odsłaniać mechanizmy pijaru hehe, ma stawiać na szczerość i prawdę. Ponieważ pan Tymochowicz zna najlepiej mechanizmy pijaru. Cholera, nie spodziewałam się po Palikocie tego, to jest genialne