Cyberius
cybertarianin, technohumanista
- 1 441
- 36
Piter1489 napisał:Palichuj powtarza dokładnie to samo co pisali w Krytyce Politycznej,
Chce, by państwo budowało fabryki.
http://forsal.pl/artykuly/614440,panstw ... losci.html
Piter1489 napisał:Palichuj powtarza dokładnie to samo co pisali w Krytyce Politycznej,
MichalD napisał:Jak Palikot dojdzie do władzy, to już wyobrażam sobie stado gejów, lesbijek, transwestytów i innych ekshibicjonistów jako prezesów, wiceprezesów, dyrektorów i szefów rad nadzorczych, szerzących w firmach państwowych "tolerancję" , "równość" i "postęp".
Też mam takie wrażenie. Jak jest jakiś spontaniczny zryw to agenci go wywołali. Jak jakaś organizacja upada to agenci ją rozpracowali. Jak nic się nie dzieje - to z pewnością agenci działają i niedługo coś się zacznie dziać... itpAeger napisał:Czy mam takie wrażenie, czy naprawdę niektórzy przebijają paranojami skrajną prawicę, która wszędzie wietrzy agentów? No ludzie, ile tych agentów jest?
Madlock napisał:Zapominacie, że w tym kraju jest najwięcej podsłuchów w Europie, co drugi świadek się wiesza albo ląduje w psychiatryku, a ludziów urabia się tak, że można im dowalić największe podatki i największe ceny, a i tak wybiorą tych samych w następnych wyborach? Nie lekceważyłbym naszych służb.
Madlock napisał:Zapominacie, że w tym kraju jest najwięcej podsłuchów w Europie
Aeger napisał:Czy mam takie wrażenie, czy naprawdę niektórzy przebijają paranojami skrajną prawicę, która wszędzie wietrzy agentów? No ludzie, ile tych agentów jest?
Czy nie dziwiła Cię nigdy taka liczba miernot i skurwysynów na wysokich stołkach?
mamy do czynienia z kontrolowaną demokracją.
kawador napisał:W takim razie co mają powiedzieć Amerykanie? Od 150 lat dwie partie tam rządzą.