D
Deleted member 427
Guest
Naliczyłem w sumie 11 wątków o Palikocie. Może utworzymy zbiorczy temat "Tato, a Palikot powiedział"?
Kolektywizm tematowy zdobywa zwolenników również na tym forum. A może założymy jeden temat zamiast całego forum?Naliczyłem w sumie 11 wątków o Palikocie. Może utworzymy zbiorczy temat "Tato, a Palikot powiedział"?
Jeśli chodzi o kolektywizm tematowy, to ja odkąd miałem do czynienia z forami phpBB i ich pochodnymi, byłem jego zwolennikiem, zwłaszcza gdy przychodziło mi być modem na takich forach.MichalD napisał:Kolektywizm tematowy zdobywa zwolenników również na tym forum.
Idąc tym tropem, już lepiej listę mailingową po oldskulowemu zrobić.:heart:A może założymy jeden temat zamiast całego forum?
tego nikt nie wie.
Mnie osobiście kojarzy się z Piłsudskim
kawador napisał:Mnie osobiście kojarzy się z Piłsudskim
A mnie z obowiązkowym przeglądem rowerów i bazą dla SLDowskich kadr.
Aeger napisał:Podobnież teraz Palikot ma być liberałem i bronić kapitalistów, zatem może i jeszcze kogoś przyciągnie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rp-z...-alkoholu-w-miejscac,1,5191019,wiadomosc.htmlRuch Palikota złoży w Sejmie projekt ustawy znoszącej zakaz picia alkoholu niskoprocentowego w miejscach publicznych - poinformował Michał Kabaciński z klubu RP. Jak argumentował, napoje do 6 proc. alkoholu można spożywać w miejscach publicznych m.in. we Francji.- Główne założenia projektu to zmiana podejścia do spożywania alkoholu niskoprocentowego - do 6 proc. - czyli np. piwa - powiedział Kabaciński. Zastrzegł, że zniesienie zakazu nie będzie dotyczyło alkoholi wysokoprocentowych.Argumentując potrzebę wprowadzenia zmian Kabaciński przypomniał, że podczas Euro 2012 można było pić piwo (do 3,5 proc. - przyp. red.) w strefach kibica, co pokazało, że "nie musi się to automatycznie przeradzać w jakieś awantury". - Dziś tak naprawdę głównym powodem dla zakazu jest to, że niby walczymy z awanturami na ulicy, a to nie jest prawda, bo to są po prostu jakieś pojedyncze przypadki, jakiś margines - przekonywał poseł Ruchu.