kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 739
Voy napisał:ale do dziesięciu pokoleń w każdą stronę, jak zaklada libertarianizm naturalny ;P
Nie da się. Niewykonalne, tak szybko się ta zaraza nie mnoży.
Voy napisał:ale do dziesięciu pokoleń w każdą stronę, jak zaklada libertarianizm naturalny ;P
(P)oseł wyciąga około 10 kawałków miesięcznie uposażenia.
tosiabunio napisał:Wiesz, ale to się wpisuje w trend, że libertarianinem może być ten, kto zabija dzieci i niewinnych dorosłych w wojnie totalnej. Tak jak amerykańcy neoconi, oni przecież mordują te afgańskie dzieci w imię "wolności".
kawador napisał:A Polish libertarian opposition leader tried to smoke a joint at parliament premises Friday as part of his campaign to legalize soft drugs
Wystarczy, że jakiś lewus zapali zioło i już jest libertarianinem.
tosiabunio napisał:No czekajcie, Palikto to libertarianin, przeczytałem właśnie w zagranicznym serwisie:
http://blogs.wsj.com/emergingeurope/201 ... arliament/
On nasz znaczy jest...
Matrix napisał:Coś w tym jest, nie chcę wsiadać do taksówki w której siedzi za kierownicą byle kto, jakiś murzyn, cygan, tak w przyszłości może być.
Matrix napisał:Coś w tym jest, nie chcę wsiadać do taksówki w której siedzi za kierownicą byle kto, jakiś murzyn, cygan, tak w przyszłości może być.
stormtrooper napisał:@Matrix
Nikt Ci nie każe tam wsiadać, pomyśl zanim coś napiszesz. Masz możliwość wyboru, a jak Cygan chce prowadzić taksówkę, niech prowadzi, chuj Ci do tego.
Taksówka będzie niedługo kojarzona z kolorowym kierowcą, bo oni będą najtańsi, ( praca nie wymaga dobrej znajomości języka ) do tego doprowadzi deregulacja dostępu do tego zawodu, myślę po prostu perspektywicznie, zabronisz mi ?