Czepia się pierdół
pedalskie głaskanie się po włosach i inne ruchy mimowolne działają mi na nerwy
Racja. Ale kobiety i dzieci właśnie takich głasków słuchają. Gdyby JKM miał jednego takiego frontmana, to miałby dwa razy większy elektorat. Takie jest życie.Gada nieskładnie a pedalskie głaskanie się po włosach i inne ruchy mimowolne działają mi na nerwy.
Mogłabym uczestniczyć w intrydze dotyczącej unicestwienia (...) seryjnego zabójcy niewinnych kobiet, dzieci bądź zwierząt,
Czy Anna Korcz jest wegetarianką?Mogłabym uczestniczyć w intrydze dotyczącej unicestwienia pedofila, albo seryjnego zabójcy niewinnych kobiet, dzieci bądź zwierząt, albo osób, które maltretują dzieci. Byłabym pierwsza, która wyciągnęłaby pistolet, za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę
No spoko, że popiera karę śmierci dla morderców. Ale kurwa dla tych co zabiją zwierzęta?
Znana aktorka/MILF z "Na Wspólnej" za karą śmierci: Za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę.
Wszystkie kobiety te młode i te stare jakie poznaję, mają zajoba na punkcie zwierząt. Ciągle jakieś memy i petycje podsyłają. Nie wiem skąd się to bierze?
Martwi mnie to, że ludzie lepiej traktują własną sobakę niż drugiego człowieka.