Zapodaj coś ciekawego

MaxStirner

Well-Known Member
2 782
4 724
Czepia się pierdół osiągając tym efekt przeciwny do zamierzonego. Gada nieskładnie a pedalskie głaskanie się po włosach i inne ruchy mimowolne działają mi na nerwy. Nie wiem skąd wziąłeś gościa, po dojściu z wielkim trudem do połowy poddałem się.

MaxStirner

Well-Known Member
2 782
4 724
No dajmy na to fakt, że bar działa bodaj do 15 po czym zamykają i mają w dupie czy zjadłeś nazwał megalewactwem czy jakoś tak. Co to ma w ogóle do rzeczy? Gdzie tu jest lewactwo?
Drugą część krytyki też podtrzymuję, bo gdyby się przygotował i powiedział wszystko według planu zamiast stękać i kompensować pustkę w głowie samoerotyką to być może mógłbym łatwiej zrozumieć o co mu biega.

Sputnik

Szalony naukowiec
482
2 173
MaxStirner czy Ty miałeś kiedykolwiek brodę?! Gładzenie brody to naturalny odruch przy rozważaniu nad czymś, tak jak obgryzanie paznokci. Oczywiście znajdzie się ktoś kto ani nie obgryza ani nie gładzi brody ale większość brodaczy których znam lub sobie układać brodę podczas rozmyślania.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Znana aktorka/MILF z "Na Wspólnej" za karą śmierci: Za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę.
97943d2c-568f-11e2-a8ce-0025b511226e.jpg

Anna Korcz podczas premiery spektaklu ”Intryga” w Teatrze Kamienica wypowiedziała się na temat kary śmierci. Jak sama przyznała jest w tym niedzisiejsza.

Aktorka śmiało mogłaby zabawić się w rolę kata, bądź innej osoby, która odbiera życie okrutnemu zwyrodnialcy.

Mogłabym uczestniczyć w intrydze dotyczącej unicestwienia pedofila, albo seryjnego zabójcy niewinnych kobiet, dzieci bądź zwierząt, albo osób, które maltretują dzieci. Byłabym pierwsza, która wyciągnęłaby pistolet, za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę
— powiedziała Korcz agencji x-news

Aktorka w kwestii kary śmierci, zalicza się do nielicznego grona polskich celebrytów, którzy są za jej przywróceniem.

Niestety jestem niedzisiejsza, bo jestem za dawną karą śmierci, która odbiera życie temu, kto śmiał odebrać życie innemu
— zdradziła.

Przypomnijmy, że za karą śmierci jest także Zbigniew Wodecki, który zmienił swoje zdanie po tym jak został zamordowany jego przyjaciel Andrzej Zaucha.
MG/telemagazyn.pl

clintnod.gif

T

Tralalala

Guest
Mogłabym uczestniczyć w intrydze dotyczącej unicestwienia pedofila, albo seryjnego zabójcy niewinnych kobiet, dzieci bądź zwierząt, albo osób, które maltretują dzieci. Byłabym pierwsza, która wyciągnęłaby pistolet, za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę

No spoko, że popiera karę śmierci dla morderców. Ale kurwa dla tych co zabiją zwierzęta?

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 860

No spoko, że popiera karę śmierci dla morderców. Ale kurwa dla tych co zabiją zwierzęta?
Czy Anna Korcz jest wegetarianką?

P

Przemysław Pintal

Guest
Wszystkie kobiety te młode i te stare jakie poznaję, mają zajoba na punkcie zwierząt. Ciągle jakieś memy i petycje podsyłają. Nie wiem skąd się to bierze? Albo np. filmik na liveleak, pały gdzieś się wjebały, zrobiły rozpierduchę i w komentarzach radość, że pies (zwierzę) nie został poszkodowany. Martwi mnie to, że ludzie lepiej traktują własną sobakę niż drugiego człowieka.

Może mam jakąś fobię, ale nie lubię brać zwierząt do rąk, w innej postaci jak obiad. Dosyć to dziwne bo mieszkam na wsi, hodowaliśmy zwierzęta, ja od małego biegałem za kotami, zawsze miałem jakiegoś psa, zwierzęta z lasu pod dom podchodziły.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Ja również nie przepadam za zwierzętami, irytuje mnie np. zapach psa jeśli jest w małym mieszkaniu, źle się wtedy czuje, czym zapracowuję, zwłaszcza u kobiet właśnie, na opinię nieczułego, "jakże to tak nie lubić małego pieska?". Pobawić się z nim pół godziny na polu - spoko, ale spać z nim w jednym pokoju, albo nawet w jednym łóżku - dramat.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 268
Znana aktorka/MILF z "Na Wspólnej" za karą śmierci: Za darmo wciskałabym guzik, który wciska kat unicestwiając osobę.
97943d2c-568f-11e2-a8ce-0025b511226e.jpg

Heh, tak sobie patrzyłem na to zdjęcie i pomyślałem, że dobra dupa. Klikam po Internetach, a tam rocznik 1968 i zdjęcie z mniejszym retuszem/20 lat później:
gc871_PB252075.JPG

Samo to, kreacja wizerunku odbiegającego od rzeczywistości, jest ciekawym zjawiskiem.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Uzupełnienie jej wypowiedzi w celu lepszego zrozumienia całego sensu:
Ale musiałabym mieć pewność, że ta osoba naprawdę zabiła z premedytacją, zgwałciła, okaleczyła.
Było nawet u Korwina:
http://korwin-mikke.pl/ogolne/zobacz/anna_korcz_za_kara_smierci/96212

Ciek znakomicie zestawił najgorsze zdjęcie z tymi innymi oraz lepszymi - za same nogi, cycory i spoko twarz można nadać zaszczytne miano "MILF".
Na dole przykład jednego z brzydali, bo jedno zdjęcie wyraża więcej niż tysiąc innych.
T9Hc4bW.jpg

http://pl.wikipedia.org/wiki/Scarlett_Johansson

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Wszystkie kobiety te młode i te stare jakie poznaję, mają zajoba na punkcie zwierząt. Ciągle jakieś memy i petycje podsyłają. Nie wiem skąd się to bierze?

Mały, słodki, ufny zwierzaczek to ekwiwalent dziecka.

Martwi mnie to, że ludzie lepiej traktują własną sobakę niż drugiego człowieka.

Dlaczego? To chyba normalne, że mój pies jest dla mnie ważniejszy niż ktoś obcy.

Do góry Bottom