D
Deleted member 427
Guest
Trigger, wykres jest brzydko ścięty w 1998 roku. Jak dla mnie brakuje danych z przynajmniej 10 lat w tył.
Niemcom zaczyna zdrowo odbijać. Kanibalizm coraz bardziej popularny i do tego przodują na świecie w obcinaniu zwierzętom, głównie koniom, penisów.
Jacek Dukaj napisał:Szanowni współpisarze,
przystępujemy oto do zabawy w zbiorowe nowelotwórstwo, niech Bóg ma w opiece literaturę polską.
Będzie tak: ja coś napiszę, Państwo coś dopiszecie, ja znowu dopiszę, i tak przez trzy obroty koła fortuny, a na Nowy Rok objawi się nam tu zatrważające arcydzieło (albo gniot wiekopomny).
Z początku też mi się tak wydawało ale zobaczyłem, że w pobliskie miejsce lecą trzy, więc uznałem to za prąd. Zdjęcie wpadło mi klika dni temu, bez źródła a jedynie z miejscem i datą. Tak czy siak, fajna konstrukcja i fajne zdjęcie.To kable telefoniczne.
Modlitwa o uwolnienie od grzechów przodków oczyszcza Polaków z występków uczynionych w czasach... króla Stefana Batorego - donosi "Tygodnik Powszechny".
W całej Polsce w kościołach odprawiane są modlitwy błagalne o przywrócenie zdrowia. Nowością są tzw. uzdrowienia międzypokoleniowe.
Duchowni nauczają, że na nasze życie wpływają grzechy przodków do piętnastego pokolenia.
To kult zaczerpnięty z Bożego objawienia, potem przemyślany w postaci litanii, procesji i adoracji, ale wymyślony. Skłonności genetyczne nie przekazują nam skutków czynów człowieka - uważa biskup.
Jednak w czasie seansów w kościołach ludzie wiją się na ziemi, mdleją i przeżywają "spoczynek w Duchu Świętym" - pisze wyborcza.pl.
Objawia się w wyłączeniu władz psychicznych i fizycznych człowieka, który w czasie modlitwy nagle osuwa się, opada - tłumaczy ksiądz Jan Reczek.
Podaje przykład młodej dziewczyny, wijącą się na podłodze, przez którą przemawiał przeklinający księdza starzec. Twierdzi, że ”dwóch dorosłych mężczyzn nie mogło jej utrzymać”.
MEGA RASIZM:
Newsów chyba za darmo nie dają. Co nie zmienia faktu, że są to najprawdopodobniej główne źródła informacyjne w Polsce jeśli chodzi o informacje zewnętrzne. Czyli.. jeśli nie ufasz państwu polskiemu to najlepiej przestać czytać polskie portale informacyjne.Wiadomo. Są one finansowane z haraczu i "prywatne" media korzystają z nich, bo skoro dają niusy za darmo, to czemu nie.. PAP itd. to powinny być dosłownie pierwsze instytucje do likwidacji po objęciu władzy przez wolnościową partię.