Nene
Koteu
- 1 094
- 1 690
Akumulator ze smartfona wystarczy, to ma niedużą moc, ale wystarczającą by oślepić lub wyłączyć psu ślepia na zawsze.I pewnie trzeba chodzić z akumulatorem w plecaku
Ale nie trzeba brać poprawki na wiatr i ruch celu. Lasery pod tym względem są fajne.Te oślepianie to gorsze niż by kogoś postrzelić albo nawet zastrzelić.
Do pacyfikowania szerokich mas chyba lepszy jest hałas. Z tego co słyszałem, to jakiś rząd kupował taki sprzęt. Jeżeli chcą nas ogłuszać, niech się pożegnają z oczkami. Fair deal.Mówię o ewentualnej reakcji opinii publicznej. Nawet mnie ta broń wydaje się jakaś nieludzka.
Praktycznie każdy to już ma. Nasz rząd, znaczy się rząd tych, co to jeszcze się nie wypisali z państwa i nie są Pampalinim, też ma, chociaż z zakupem wyszło jak zawsze:Z tego co słyszałem, to jakiś rząd kupował taki sprzęt.
Przecież strzelanie ludziom po oczach laserem i tak jest nielegalne. To tak jakbyś napisał "pierwsza akcja z kałachami i ich zakażą". Trudno, trzeba mieć nielegalne kałachy .Pierwsza lepsza akcja z laserami i rach-ciach zakażą ich.
Oczywiście, taki atak chyba nawet spełnia definicje "otwarcia ognia".Szybko się skończy zabawa. A późniejsze użycie będzie traktowane na równi z otwarciem ognia do policji.
http://www.dailymotion.com/video/xp0tg8_hjernevask-brainwashing-english-part-1-the-gender-equality-paradox_news
Norweski komik robi poważny dokument o Gender equality. Bardzo polecam, wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. W sumie cała seria jego dokumentów ma 7 odcinków, ja na razie kończę ten o gender.
Dodam tylko, że ludzie zajmujący się teorią gender są tutaj mocno zmasakrowani przez prawdziwych naukowców.
Pamiętam, że zanim byłem libem jeszcze, zastanawiało mnie, jakie jest w zasadzie stanowisko tych oświeconych humanistów w jednej sprawie. Bo z jednej strony - "homoseksualizm jest wrodzony". Z drugiej strony - "płeć nie jest wrodzona, jest wyborem". I zapytałem o to na jednej imprezie, na której była grupka humanoidów. W odpowiedzi "wsiedli na mnie", że w ogóle fakt, że się nad tym zastanawiam, świadczy o mnie - że mnie to tak bardzo interesuje, a więc muszę być homofobem i szowinistą. Że żadnego normalnego tolerancyjnego człowieka takie tematy nie ekscytują. Naprawdę tak było!I ta reakcja genderowców na wypowiedzi topowych biologów masakrujących ich ideologiczny dorobek: "Aaaaale dlaaaaczego oni się tym zaaaajmują! To nieeeistoootne!". Cudowne
Norweski komik robi poważny dokument o Gender equality. Bardzo polecam, wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. W sumie cała seria jego dokumentów ma 7 odcinków, ja na razie kończę ten o gender.
Kod:http://www.dailymotion.com/video/xp0tg8_hjernevask-brainwashing-english-part-1-the-gender-equality-paradox_news
Dodam tylko, że ludzie zajmujący się teorią gender są tutaj mocno zmasakrowani przez prawdziwych naukowców.
PS Dokument nie jest najnowszy, więc mogło się już gdzieś pojawić na forum.