Zapodaj coś ciekawego

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
@up

Miałem kolegę sportowca, który trenował bieganie profesjonalnie i pamiętam, że mówił, że jedną z podstawowych spraw poprawnej techniki jest bieganie na przedniej części stopy. W ten sposób kręgosłup jest amortyzowany przez 3 stawy, a przypadku biegania od pięty przez dwa stawy, co dodatkowo obciąża kolana.

Po drugie aktywacja stopy w ten sposób jest bardzo korzystna dla układu krwionośnego - wspomaga krążenie krwi w nogach. Naprężające się i rozluźniające na zmianę mięśnie łydek ściskają naczynia krwionośne i wspomagają serce w pompowaniu krwi do góry.

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Zawsze jak widzę tę zachlejmordę i oszusta to mnie kurwica bierze.
Zalinkowałem konkretną wypowiedź, bo oprócz megalomańskiego pierdolenia jest dużo o rzeczach interesujących z najnowszej historii. A z tej zachlejmordy można by zrobić postać serialową, serio. I nie wiem czy wiesz, ale można słuchać tylko audio w tle (chyba że nie tolerujesz też przepitych głosów).

W AKAPie w moim prywatnym zoo będzie walczył z dziewulskim o pajdę chleba.
W akapie rynek zweryfikuje. I niewykluczone, że znajdą się ludzie gotowi płacić za utrzymywanie ich w przekonaniu, że ich najbliżsi żyją, bądź przynajmniej da się odnaleźć doczesne szczątki.

Ostatnia edycja:

Hitch

3 220
4 876
Będą płacić PAO dysponującym odpowiednim zapleczem kryminalistycznym, bo ten czarodziej to jeszcze nigdy nikogo nie odnalazł i nie odnajdzie, bo to fizycznie niemożliwe. Nie wywróżyłby nawet położenia trupa, którego sam zajebał i zakopał - taki z niego jasnowidz.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Czaszka Josepha Merricka ("Elephant Man")

epic_images_that_are_truly_fascinating_640_25.jpg

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
"fajny" awatar? nie uważasz że ścierwo powinno siedzieć?
Skoro Skhreli dostał odsiadkę za taką bzdurę to Herweusz powinien dostać 1000 lat (tam lubią dawać takie wyroki) , ale pewnie włos mu z głowy nie spadnie. W tym kontekscie to rozpatruję.
A czy moim zdaniem powinien iść siedzieć? Jeśli gwałcił, zmuszał do czegoś to tak, za zwykłe złapanie za cyca w normalnej sytuacji czy proponowanie oglądania go, gdy wali sobie konia to raczej nie, chociaż on wykorzystywał swoją pozycję. Niezły zbok :)

W

Werner Richardson

Guest
Skoro Skhreli dostał odsiadkę za taką bzdurę to Herweusz powinien dostać 1000 lat (tam lubią dawać takie wyroki) , ale pewnie włos mu z głowy nie spadnie. W tym kontekscie to rozpatruję.
A czy moim zdaniem powinien iść siedzieć? Jeśli gwałcił, zmuszał do czegoś to tak, za zwykłe złapanie za cyca w normalnej sytuacji czy proponowanie oglądania go, gdy wali sobie konia to raczej nie, chociaż on wykorzystywał swoją pozycję. Niezły zbok :)

Powinien siedzieć bo dotował demokratów.

D

Deleted member 4683

Guest
Typ ma dwa wyjścia. Pierwsze to szybciutko nakręcić jakieś mega poprawne gówno i popłakać się na premierze. Drugie to pojechać po bandzie w stylu: "jasne, że miałem te wszystkie hollywoodzkie szmaty. Jennifer Lopez lubi z palcem w dupce i nikt nie ssał mi jaj tak jak Gwynet Ptrol" itd. a później wydać wspomnienia.

Do góry Bottom