- Admin
- #4 041
- 6 985
- 15 153
Zalinkowałem konkretną wypowiedź, bo oprócz megalomańskiego pierdolenia jest dużo o rzeczach interesujących z najnowszej historii. A z tej zachlejmordy można by zrobić postać serialową, serio. I nie wiem czy wiesz, ale można słuchać tylko audio w tle (chyba że nie tolerujesz też przepitych głosów).Zawsze jak widzę tę zachlejmordę i oszusta to mnie kurwica bierze.
W akapie rynek zweryfikuje. I niewykluczone, że znajdą się ludzie gotowi płacić za utrzymywanie ich w przekonaniu, że ich najbliżsi żyją, bądź przynajmniej da się odnaleźć doczesne szczątki.W AKAPie w moim prywatnym zoo będzie walczył z dziewulskim o pajdę chleba.
Ktoś to udowodnił?to fizycznie niemożliwe
Martin Shkreli poszedł do więzienia za propozycję nagrody za kosmyk włosów Hilarzycy. Ciekawe jak potraktują Weinsteina w tym zjebanym kraju
Skoro Skhreli dostał odsiadkę za taką bzdurę to Herweusz powinien dostać 1000 lat (tam lubią dawać takie wyroki) , ale pewnie włos mu z głowy nie spadnie. W tym kontekscie to rozpatruję."fajny" awatar? nie uważasz że ścierwo powinno siedzieć?
Skoro Skhreli dostał odsiadkę za taką bzdurę to Herweusz powinien dostać 1000 lat (tam lubią dawać takie wyroki) , ale pewnie włos mu z głowy nie spadnie. W tym kontekscie to rozpatruję.
A czy moim zdaniem powinien iść siedzieć? Jeśli gwałcił, zmuszał do czegoś to tak, za zwykłe złapanie za cyca w normalnej sytuacji czy proponowanie oglądania go, gdy wali sobie konia to raczej nie, chociaż on wykorzystywał swoją pozycję. Niezły zbok
Nie wylizałbyś stópek Hayek? Co z Ciebie za zwolenik szkoły austrackiej?Tarantino to kawał chorego, ale utalentowanego człowieka.