rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
Dr Bawer Aondo-Akaa jest zwolennikiem: niskich podatków, likwidacją szkodliwych przepisów, likwidacją patologii w UE, powrotem do Europy Wolnych Narodów, przeciwnikiem wpuszczania islamskich migrantów do Europy, oparciem prawicy na fundamencie katolickim.
w wywiadach podkreśla, że jest przeciwnikiem socjalizmu.
Jest radnym z listy Prawa i Sprawiedliwości (kandydował do samorządu jako członek Prawicy RP Marka Jurka).
Uczestnik Marszów Niepodległości (w tym roku w warszawie ”maszerował” razem z działaczami ONR) i demonstracji anty aborcyjnych.
A nawet gdyby ktoś miał takie zdjęcia w telefonie to co z tego? Na pewno nie świadczy to o tym, że ktoś jest terrorystą.
Jak rozumiem szukałeś tego na www.tineye.com? Jak to znalazłeś? Bo jak wpisuję dokładną nazwę pliku to nie znajduję. Wklej linka do wyników plz.
Mam swoje sposobyJak rozumiem szukałeś tego na www.tineye.com? Jak to znalazłeś? Bo jak wpisuję dokładną nazwę pliku to nie znajduję. Wklej linka do wyników plz.
przeinaczasz również sens całego sporu werbalnego, który zaistniał w filmie, który wrzuciłem.
to nie był atak motywowany chęcią przeprowadzenia czystki, ale przeciw władzy Brytyjczyków (Brytyjski Mandat Palestyny).
Ale, że co, że ja wg Ciebie uskuteczniam tutaj syjonistyczny trolling?Dobrze wiem jaki był sens i dobrze wiem jak się w Sieci dyskutuje z Żydami którzy mają przykazane od mame robić syjonistyczny trolling, tzn. hasbarę.
Po pierwsze to jest off topic, a po drugie znów bredzisz i jebnąłeś się w liczbach na samym początku ponad 10x.chcieli sobie założyć państwo narodowe na zasiedlonych, rolniczych terenach gdzie Żydów było nie więcej niż 5tys a Palestyńczyków kilkaset tysięcy. No to założyli. Zrobili czystki na łączną sumę 700tys wypędzonych - co łatwo sprawdzić studiując historię Izraela.
Władza brytyjska przede wszystkim przeszkadzała w niekontrolowanej emigracji żydowskiej do Palestyny. Co nie zmienia faktu, że to nie był atak motywowany czystkami.W tych czystkach przeszkadzali Brytyjczycy (bo chcieli mieć spokój w kolonii), więc i Brytyjczykom się dostało.
O kurwa.. stary, no, zesrałem się ze strachu! Dawaj, gaś mnie, ja pisałem licencjata z tematów żydowskich (konkretnie o Mossadzie), chętnie ukorzę się przed takim autorytetem.Studiowałem kiedyś temat i wdając się w głębsze dyskusje gasiłem hasbarowców jak pety, bo oni są nieprzygotowani na sytuację gdy ktoś zna temat.
Wpienia mnie niezmiernie jak Żyd chce mieć ciastko i zjeść ciastko. tzn. wyjść na nieszkodliwego pacyfistę, ale robić to co Conan uznał za najważniejsze w życiu Bo jak człowiek obejrzy ich skurwysyństwa w Palestynie, to starzeje się o 10 lat od samego patrzenia. Nie chodzi mi o los ciapatych, ale cholernie skuteczny matrix informacyjny jaki stworzyło żydostwo oraz jego wpływy na świecie. Przecież w tej prawoczłowieczej UE to oni powinni mieć mega sankcje, a zamiast tego mają....kurwa trzymajcie mnie....dotacje.
Ostatni news z Żydolandii: polewanie przez wojsko palestyńskich domów fekaliami. Po prostu ideał stosunków społecznych z punktu widzenia liba, ale dodajmy - obrzezanego liba albo liba-kretyna który nie potrafi sam zrobić researchu w temacie i naćpał się agitką jak naiwna pensjonarka.
Nie mam nic do żydowskich podbojów, do Chińczyków w Tybecie i do całej masy aneksji, podbojów i rozbiorów. Nie moja sprawa. To co mnie wkurwia maksymalnie to konieczność obcowania z nachalną żydowską agitacją jacy to oni są wyważeni, spokojni (profesorowie) i jakich mają agresywnych sąsiadów. Nie podoba mi się też jak polscy politycy wazelinią Żydom i na kolanach urządzają pielgrzymki do Izraela, bo wiem, że ja jestem następny w kolejce jako "palestyńczyk". HOWGH.
co Ty na to?Dobrze wiem jaki był sens i dobrze wiem jak się w Sieci dyskutuje z Żydami którzy mają przykazane od mame robić syjonistyczny trolling, tzn. hasbarę.
chcieli sobie założyć państwo narodowe na zasiedlonych, rolniczych terenach gdzie Żydów było nie więcej niż 5tys a Palestyńczyków kilkaset tysięcy. No to założyli. Zrobili czystki na łączną sumę 700tys wypędzonych - co łatwo sprawdzić studiując historię Izraela. W tych czystkach przeszkadzali Brytyjczycy (bo chcieli mieć spokój w kolonii), więc i Brytyjczykom się dostało. Studiowałem kiedyś temat i wdając się w głębsze dyskusje gasiłem hasbarowców jak pety, bo oni są nieprzygotowani na sytuację gdy ktoś zna temat.
Wpienia mnie niezmiernie jak Żyd chce mieć ciastko i zjeść ciastko. tzn. wyjść na nieszkodliwego pacyfistę, ale robić to co Conan uznał za najważniejsze w życiu Bo jak człowiek obejrzy ich skurwysyństwa w Palestynie, to starzeje się o 10 lat od samego patrzenia. Nie chodzi mi o los ciapatych, ale cholernie skuteczny matrix informacyjny jaki stworzyło żydostwo oraz jego wpływy na świecie. Przecież w tej prawoczłowieczej UE to oni powinni mieć mega sankcje, a zamiast tego mają....kurwa trzymajcie mnie....dotacje.
Ostatni news z Żydolandii: polewanie przez wojsko palestyńskich domów fekaliami. Po prostu ideał stosunków społecznych z punktu widzenia liba, ale dodajmy - obrzezanego liba albo liba-kretyna który nie potrafi sam zrobić researchu w temacie i naćpał się agitką jak naiwna pensjonarka.
Nie mam nic do żydowskich podbojów, do Chińczyków w Tybecie i do całej masy aneksji, podbojów i rozbiorów. Nie moja sprawa. To co mnie wkurwia maksymalnie to konieczność obcowania z nachalną żydowską agitacją jacy to oni są wyważeni, spokojni (profesorowie) i jakich mają agresywnych sąsiadów. Nie podoba mi się też jak polscy politycy wazelinią Żydom i na kolanach urządzają pielgrzymki do Izraela, bo wiem, że ja jestem następny w kolejce jako "palestyńczyk". HOWGH.