Zapodaj coś ciekawego

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 044

pytanie - czemu wszyscy to samce? gdzie kobiety są i dzieci? zostały w kraju ?

Uciekają tylko najsilniejsi. Słabi, którzy nie wytrzymają trudów podróży z Afryki, często w chujowych warunkach, umierają po drodze albo w ogóle nie próbują. A pewnie jeszcze trzeba mieć kasę, żeby zapłacić za rejs/dać łapówkę/kupić łódź.

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
BkTw9cYCMAA1jwS.jpg

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
A skąd mam wiedzieć, że to ktoś nie wziął dziwnie oświetlonego zdjęcia i nie dorobił pod nie całej historyjki? Bo zdjęcie jest zbyt idealne pod tę historię. Właściwie w historii nie ma nic czego by nie było na zdjęciu (chusta na głowie, pies, mrok).

Ostatnia edycja:

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Fota ma niezły klimat, ale wiecie - to po prostu kobieta w chuście :) Pewnie była jakaś dziwna, stąd w okolicy opinia, że to nie kobieta, tylko "something else"

nuri

Well-Known Member
301
2 171

Eee tam. Łowiłem i jadłem (pycha) pacu z Parany. Rzeczywiście wyglądają ciekawie, takie przerośnięte piranie z nietypowymi zębami, przypominającymi ludzkie siekacze. Są dość łapczywe i rzucają się na wszystko co wpada do wody - trochę jak karpie w Łazienkach - owoce i orzechy więc się pewnie komuś skojarzyło i urban legend gotowe.

iu

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Mikioli, na focie jaką wbiłeś, Hilaria jest nieatrakcyjna. Rożne foty, różne wrażenie.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Właśnie dlatego, że ludzie prawdę umiejscawiają zwykle pośrodku, jest ona gromiona i tłamszona ze wszystkich stron, a jeszcze musi utrzymać to miejsce w centrum ;) Żartuję, bo rzecz tyczy się kwestii łatwo ulegających relatywizacji, jak aktualne kanony atrakcyjności, ale w kwestiach nadrzędnych - jak słusznie powiada Michalkiewicz - prawda leży tam gdzie leży, nigdzie indziej.

ps: Na focie jaką wstawiłem, Hilaria wygląda pięknie i tyle. Na Twoim IMO odstraszająco.

Hitch

3 220
4 876
Kolo pokazuje, że ataki energetyczne z Dragon Balla są bardziej zakorzenione w nauce niż można by o to je posądzać:

:)

Do góry Bottom