- Admin
- #2 101
- 4 872
- 12 259
Słońce świeci za darmo. Wystarczy wyjść z piwnicy i się można ogrzać.
a to ja gdzieś pisałem że darmowa? choć w sumie jak skoczysz z dachu to jebniesz o ziemie napędzony darmowa grwitacyjną energią...Ale ich zbudowanie i utrzymanie kosztuje, więc nie jest to darmowa energia.
bez grawitacji i cykli pogodowych a mi chodzi tylko o grawitacje.elektrownie wodne bez grawitacji by przecie chyba nie działały...
Bo mapę zrobił jakiś lewak i chciał w ten sposób wkurwić białego człowieka, czyli typowego odbiorcę do jakiego skierował tę mapę.ps: nie wiem czemu kontynent na tej mapie jest do góry nogami...
To jeszcze lepsze:Pierwszy okres działalności TVN24 naznaczony był ogromnymi trudnościami w dotarciu do odbiorców. Negocjacje z reprezentantami największych sieci telewizji kablowej przeciągały się – zdaniem drugiej strony – przez zbyt wygórowane warunki finansowe stawiane przez TVN24
Co oni, oglądali "The Lone Gunmen"?Pierwszy przełom nastąpił 11 września 2001. TVN24 jako pierwsza polska stacja podała informacje o zamachach w Nowym Jorku i Waszyngtonie i rozpoczęła relacjonowanie na żywo wydarzeń w USA. Relacja ta stała się punktem zwrotnym w historii TVN24, na kilka godzin TVN zawiesił emisję normalnego programu i zamiast tego udostępnił swoją antenę dziennikarzom TVN24. Po raz pierwszy program TVN24 dotarł do tak licznych odbiorców. Dzięki tej promocji, a także stopniowemu finalizowaniu umów z operatorami kablowymi – TVN24 wkrótce osiągnął 1% udziałów w rynku.
To pewna znana dosyć pani bez makijażu. Zgadniecie, kto konkretnie?
Nie dałeś, bo podobieństwo jest bardzo duże. Ale co w tym Ciekawego to nie wiem... dobrze wygląda... dla mnie który lubi bardziej średnią ale naturalną od ładnej ale sztucznej to wygląda sporo lepiej niż w make-upie, który fundują jej w polsacie....Gozdyra.
Chociaż możliwe że dałem się strollować.
wygląda sporo lepiej
wygląda sporo lepiej
wygląda sporo lepiej
To miałem na myśli.Jakieś 82 razy ładniejsze niż profilowe na fejsie.
Weź uwagę jakim kartoflem było robione to zdjęcie +, iż jest to sesja przed tapetowaniem, więc jest ona w stanie super dziewiczym...
Wygląda zdecydowanie ładniej niż na żywo.To pewna znana dosyć pani bez makijażu. Zgadniecie, kto konkretnie?