- Admin
- 6 985
- 15 158
ak panna ma nazwisko Kasparian, to też jest Ormianką.
Jest Ormianką, a Cenk zaprzecza ormiańskiemu ludobójstwu, więc u Ormian to raczej jest spalona.
ak panna ma nazwisko Kasparian, to też jest Ormianką.
Moim zdaniem czyni to, by się uwiarygodnić w oczach tych Turków, którzy są celem tej propagandy.Cenk zaprzecza ormiańskiemu ludobójstwu
Jest.więc u Ormian to raczej jest spalona.
Nawet wirtualne produkcje mają już silniejsze quasi-waluty niż Wenezuela. Respekt!
Psiarnia w Wenezueli traci wolę walki z ludem.
Podobna sytuacja miała miejsce w Polsce, pod koniec Stanu Wojennego. Widziałem to na własne oczy, stąd takie porównanie.
Dzień dobry dla całej Wenezueli. Mówi dowódca Juan Caguaripano z 41. Brygady Pancernej w Walencji. Razem z oficerami i żołnierzami (..) wypowiadamy uzasadniony bunt, zjednoczeni bardziej niż kiedykolwiek z dzielnymi ludźmi Wenezueli przeciw morderczej tyranii Maduro.
@nuri
W polskojęzycznych mediach piszą, że to prowokacja i już zostali spacyfikowani. (...) Jak było (i jest) naprawdę, tego nie wiemy.
Według mnie jest odwrotnie.@up Przejrzałem argentyńskie, brazylijskie, TT i reżimowe wenezuelskie media i wydaje mi się, że kluczowe jest kim jest kapitan Juan "Max" Caguaripano.
- od 2014 roku uznawany jest za dezertera po oskarżeniu za udział w przewrocie w armii i "zdradę partii", od tego przebywał w ukryciu
- w 2015 roku został uznany przez reżim za uczestnika "Operacji Jerycho"; porwania 3 generałów lotnictwa i kapitana GNB podczas próby obalenia rządu, spisku mającego na celu zabicie Maduro. Reżimowy prokurator oskarżał go m.in., że pod pseudonimem "Lucas" werbował młodych oficerów lotnictwa
- w reżimowych mediach przedstawiany jest jako trenowany w Miami najemnik/terrorysta
Jeśli Caguaripano przeżyje, a pozostali zginą, to będzie to potwierdzać moją tezę. Jak pokażą ciało, to wtedy będę musiał jeszcze raz to rozważyć.- nie pokazano ani ciała, ani schwytanego Caguaripano
To jest największy problem. Do odjebki wraz z potomstwem."kubańscy doradcy" znają się na robieniu i utrzymaniu rewolucji jak mało kto
Nie jest ważne kto był inicjatorem tego testu, wynik jego jest znany i to jest smutne.