D
Deleted member 427
Guest
MaxStirner napisał:Ok to sie ujawnię, a co. Wierzę w UFO, szczególnie jaram sie Roswell
W takim razie MUSISZ koniecznie obejrzeć to - zaczyna się od 0:33 i już do samego końca tylko o UFO:
MaxStirner napisał:Ok to sie ujawnię, a co. Wierzę w UFO, szczególnie jaram sie Roswell
No, ale Brian May poza brzękoleniem na gitarze, ma doktorat z astrofizyki.
Oryginalna strategia promocyjna przedsięwzięcia i tyle.W takim razie MUSISZ koniecznie obejrzeć to - zaczyna się od 0:33 i już do samego końca tylko o UFO:
Byłeś na zlocie libów i nie wierzysz, że kosmici żyją wśród nas?Jest drobna różnica między zagadnieniem czy jesteśmy sami we wszechświecie a wierze w spodki latające nad Ziemią, w to że rząd USA ma jakieś kontakty z ufoludkami itp.
Ja mam monitor Della z kineskopem Trinitrona od Sony, który zresztą sobie chwalę. Są jakieś wygaszacze ekranu, którymi można się optymistycznie naładować na jakichś foliarskich stronach?Jak już jesteśmy w tym klimacie, to wrzucam link na pewien stary patent "Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors":
https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en
Nie wiem czy ktoś z Was ma jeszcze w domu monitor lub telewizor z kineskopem, jednak pola EM można generować innymi urządzeniami, a oddziaływać na mózg ludzki można też dźwiękiem i światłem (w tym niewidoczną podczerwienią).