Tak będzie w AKAPie

D

Deleted member 427

Guest
tumblr_inline_nfjq2v7HH71t1r06f.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Coś pięknego! Kurde, takich ludzi potrzeba w akapie. Ja pierdzielę, wyprowadził dwa ciosy, z czego lewy to chyba nokaut, a prawy wyjebał kolesiowi peta z ryja w kosmos i również nokaut. Skuteczność 100%. Jeśli akcja obrazuje samoobronę uliczną przed zainicjowaną agresją, to plus hektoprocenty do zajebistości.

daily_gifdump_737_18.gif

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 870
12 258
Pomysł na dobry biznes w akapie?

Muzeum Drogownictwamuzeum i skansen historii i techniki budowy dróg, położone w Szczucinie koło Dąbrowy Tarnowskiej
http://pl.wikipedia.org/wiki/Muzeum_Drogownictwa_w_Szczucinie

Do zwiedzania przeznaczone są dwie ekspozycje:
  • zewnętrzna, na której w czasie spaceru można podziwiać maszyny i urządzenia, które niegdyś służyły drogowcom,
  • wewnętrzna, która pokazuje między innymi eksponaty dotyczące budowy i utrzymania dróg i mostów, sposób pracy przy budowach w postaci scenek z figurami ludzkimi naturalnych rozmiarów, a także drogi i mosty w sztuce.

Wydział organizuje również wystawy czasowe.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
D

Deleted member 4683

Guest
W świecie całkowitej wolności i powszechnej konsumpcji pobyt w sekcie będzie tym czym dzisiaj wyjazd nad ciepłe morze. Ludzie będą cały rok odkładać, żeby w wakacje ktoś dobrze ich zgnoił. "Jak wakacje ? Świetnie, byłem w tej nowej sekcie - stosują tam fenomenalne łamaczki palców"

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 870
12 258
Przykład kształtującego się dopiero dialektu propertariańskiego:

Przepraszam-mam pytanie.Czy Pan jest tu Władcą?no czy zarządza tym wszystkim ,jest Właścicielem?

W propie tak właśnie najbezpieczniej będzie się pytać np. przy przechodzeniu z jednej płyty chodnikowej na drugą gdy potencjalny Właściciel znajduje się w pobliżu.

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Jak już będą prywatne szpitale to ho ho...
Wewnątrz "najbardziej niebezpiecznego szpitala na świecie"
z17081249Q,Pacjenci-szpitala-Federico-Mora-na-dziedzincu.jpg

54dcabb94e6baa8ba93deea3ef48a939.jpg

Na spękanym, skąpanym w słońcu betonowym dziedzińcu leżą nieruchome ciała silnie odurzonych lekami pacjentów. Głowy mają ogolone, większość z nich nosi szmaty, niektórzy są zupełnie nadzy, pokryci zaschniętym kałem i moczem. Inni leżą na pordzewiałych, metalowych łóżkach lub siedzą na plastikowych krzesłach, bujając się w przód i tył, jakby sami chcieli się ukołysać do snu. Bardziej wyglądają na więźniów obozu koncentracyjnego niż na pacjentów ośrodka dla psychicznie chorych.

Szpital Federico Mora to dom dla ok. 340 pacjentów, z których blisko 50 to brutalni przestępcy cierpiący na zaburzenia psychiczne. Ale jak mówi Romeo Minera, dyrektor placówki, ok. 74 proc. pensjonariuszy powinno wrócić do społeczeństwa. - Potrzebują jedynie odrobiny uwagi i opieki. Nie powinni tu być.

Jeden z pacjentów obejmuje członka ekipy BBC: - Proszę, zabierz mnie do domu - prosi.

Pielęgniarz wyjaśnia "pracownikom charytatywnym", że na ok. 70 pacjentów przypada jedynie dwóch albo trzech opiekunów. - Jedynym sposobem, żeby sobie z nimi poradzić, jest naszprycowanie ich lekami - tłumaczy osłupiałym dziennikarzom. Dlatego pacjenci są zbyt odurzeni, aby skorzystać z toalety. Niektórzy leżą we własnych odchodach.

Byli pacjenci opowiadają o molestowaniu seksualnym, którego dopuszcza się personel szpitala, oficerowie policji, a nawet niektórzy lekarze. Jedna z kobiet opowiada o molestowaniu, którego dopuścił się wobec niej pielęgniarz: - Miałam wtedy 17 lat. Zostałam odurzona lekami, spałam, nie wiedziałam, co się wokół mnie dzieje. Następnego dnia, kiedy się obudziłam, miałam krew na udach. Nie byłam już dziewicą - relacjonuje.

To była jej trzecia noc w szpitalu. Udało jej się wybłagać, aby rodzina zabrała ją do domu, ale wciąż nie może zapomnieć o koszmarze. - Nigdy nie wyrzucę z pamięci tego miejsca. Cały czas myślę o innych pacjentach, którzy tam zostali.

Kolejny pacjent, Ricardo, wyznaje, że gwałcono go regularnie przez trzy lata. Przebywał w szpitalu, bo błędnie zdiagnozowano u niego schizofrenię. - Pielęgniarze wykorzystywali też niemal nieprzytomne pacjentki. Ale nie tylko oni. Także policjanci i lekarze, którzy po prostu selekcjonowali dla siebie najładniejsze dziewczęta.

- Każdy niepełnosprawny lub zdrowy w tym szpitalu spotyka się z zagrożeniem życia, zdrowia i godności. Grozi mu nieludzkie traktowanie i tortury - informują aktywiści.

Alarmują też, że pacjentom odmawiano w placówce opieki medycznej. Jakby tego było mało, narażeni są na poważne zakaźne choroby, a w wyniku molestowania seksualnego również na zarażenie wirusem HIV.

Personel szpitala zgadza się rozmawiać z dziennikarzami, ale dopiero po zapewnieniach, że nie uda się ich zidentyfikować. - Praca w tym szpitalu to koszmar - mówi jeden z nich.
http://wyborcza.pl/1,75477,17081223...twu_szpital_psychiatryczny.html#ixzz3L2r7fghU

D

Deleted member 427

Guest
Skoro jesteśmy przy klimatach medyczno-szpitalnych:

Co najmniej 60 osób straciło wzrok po masowej operacji oczu w jednej z ruchomych klinik chirurgii okulistycznej.

Ruchoma klinika została zorganizowana przez jedną z pozarządowych organizacji ds. leczenia zaćmy.

Według słów lekarzy, wszyscy poszkodowani stracili wzrok na zawsze, a sama operacja odbywała się w warunkach „okropnej antysanitarii”. Ponadto są informacje, że organizacja, która zorganizowała szpital ruchomy, nie miała na to pozwolenia.

http://polish.ruvr.ru/news/2014_12_05/W-Indiach-zostalo-oslepionych-60-osob-5530/

W akapie ślepi ludzie będą brodzić po pas w błocie (brak utwardzanych nawierzchni) w poszukiwaniu jedzenia. Homo-anarchocapitalicus:

5926137679_aa74ac401e_z.jpg

workingclass

Well-Known Member
2 134
4 153
Koniec żartów, piszcie jak będzie w akapie, czym będziecie się zajmować i w ogóle co wam ślina na język przyniesie :) Niech lud pracujący miast i wsi Ubekistanu zobaczy jakie miał szczęście, że się Kiszczak dogadał z Szechterem i Bolkiem i wprowadzili socjaldemorkację, czyli krainę powszechnej szczęśliwości, równości i dobrobytu, bo jakby mieli pecha i zaistniała gospodarka wolnorynkow, czyli ten budzący trwogę ANARCHOKAPITALIZM to ...

Tak przeleciałem jeszcze raz pobieżnie ten watek i już wiem czym będę się zajmował w akapie, masową produkcją worków na trupy.
Do wyboru do koloru od czarnego do tęczowego, na zameczek, guziczki czy rzepy... :cool:

Do góry Bottom