Tak będzie w AKAPie

matiej

The Member
71
23
Narzekaj że libertarianizm jest tak mało popularny, mów że mniej więcej 95% społeczeństwa to ścierwo, a nie ludzie. W akapie będziesz miał broń, to może wreszcie odstrzelisz sobie ten łeb.

D

Deleted member 427

Guest
Zacznijcie się przyzwyczajać. Takie nagłówki to będzie norma w akapia:

1001144_480986678637021_459991181_n.png

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Narzekaj że libertarianizm jest tak mało popularny, mów że mniej więcej 95% społeczeństwa to ścierwo, a nie ludzie. W akapie będziesz miał broń, to może wreszcie odstrzelisz sobie ten łeb.

to było do kogo i odnośnie czego? jak odnośnie tego tematu, to ten temat jest, dla beki.

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Louis C.K o utylizowaniu dzieci w akapie (zaczyna się od 1:35):

Na samym początku jakieś dywagacje o legalnych morderstwach, nadające się wyłącznie do wątku z kwiatkami, ale od 1:40... Czysty akap :)

N

nowy.świt

Guest

Państwo nie będzie bronić ludzi przed hazardem - będą zaciągać kredyty na 100 000 i niszczyć swoje rodziny.

Danjou

Król Akapu.
370
944
Tylko, żeby nastał ten wyczekiwany przez nas akap musi się zmienić ludzka mentalność. Ileż to razy niosąc "oświaty kaganek" zderzałem się z kretynami następujących typów:.

1. Kretyn czystej wody - inaczej pospolity. "Ale to rząd dba o nasze bezpieczeństwo, po co Ci broń, ludzkie życie jest bezcenne. Na respons w stylu: skoro jest bezcenne, to chyba mam święte prawo się obronić i nie gnić w pierdlu, słyszałem coś w stylu: "Ale przecież nie można od tak zabić drugiego człowieka". I dalej możecie sobie pewnie wyobrazić jak się toczyła taka rozmowa.
  2. Jebana czerwona kurwa. Póki co tego gówna jest stosunkowo mało, ale i tak w za dużo.
  3. Zwolennik totalitaryzmu absolutnego. Na propozycję wyjazdu do Korei północnej odpowiadał. Uwaga...: "Ale tam nie ma internetu". Nóż się w kieszeni otwiera.
  4. Zwolennicy wysokiego socjalu, bo mi się należy. Argumenty logiczne są dla nich nie do przyswojenia.
Tak więc, dopóki, kr2y510 nie zrobi z nimi porządku, to chuj będzie nie akap. Ja jak, już zgromadzę odpowiednią ilość środków będę wspierał tego typu ruchy. Póki co za dużo mi kradnie nasz rząd.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Kretyn czystej wody - inaczej pospolity. "Ale to rząd dba o nasze bezpieczeństwo, po co Ci broń, ludzkie życie jest bezcenne. Na respons w stylu: skoro jest bezcenne, to chyba mam święte prawo się obronić i nie gnić w pierdlu, słyszałem coś w stylu: "Ale przecież nie można od tak zabić drugiego człowieka". I dalej możecie sobie pewnie wyobrazić jak się toczyła taka rozmowa.
Zdecydowana większość ludzi z którymi o tym rozmawiałem jest po prostu zdania, że karą za ukradnięcie czyjejś własności nie może być śmierć, no i gadaj tu sobie z takimi. Według nich złodzieja może przegonić z domu co najwyżej kopem w dupe, bo jego życie ma większą wartość niż twoja plazma.

Do góry Bottom