Till
Mud and Fire
- 1 070
- 2 288
Nie zrobią tego. Jeśli są tak rozwinięci, to u nich już dawno panuje akap i zdecydowana większość przestrzega aksjomatu nieagresji
Heh... uznałbym to za zupełnie naturalne. Nie dziwiłby mnie jego śmiech, jak i płacz wieńczący dzieło.A teraz wyobraź sobie, że ten przedsiębiorca pali tego ludzkiego odpadka żywcem i śmieje się przy tym w głos, słuchając jego krzyków i sycąc się jego bólem i cierpieniem. Dziwiłbyś się jego śmiechowi? Miałbyś o ten śmiech do niego pretensje? Bo ja najmniejszych. Uważałbym to za całkiem naturalne. Nawet bym z takim facetem poszedł na piwo.
W ankapie będzie to interpretowane tak:Piłkarz jednak został zamordowany za słowa i to jest totalnie bezsensowne.
To nie widziałeś meczy okręgówki.Jedno "ale". Wątpię żeby piłkarz wchodząc na boisko godził się na regulamin który zakłada śmierć, jako karę za niepodporządkowanie się arbitrowi. Jak ostatnio oglądałem piłkę, to normą były czerwone kartki, coś się zmieniło?
Na świecie w każdej sekundzie dzieje się tyle tragedii ludzkich, że jakbym się tym wszystkich przejmował, to bym wpadł w depresję. Jasne, jak umiera bliska osoba np. sąsiada to powinno się wstrzymać z komentarzami z samego szacunku, nawet jak masz to totalnie w dupie. Ale ta sytuacja w Brazylii jest dla mnie wręcz komiczna. Tak samo jak horrory gdzie krew leje się hektolitrami a kawałki ciał latają w każdą stronę, są raczej śmieszne niż straszne.Miałem na myśli rozrywkowe podejście do, co by nie było, tragicznych wydarzeń i tyle. (...) Być może kij mnie w dupę uwiera, ale jakoś nie podzielam radochy z takiego show, tym bardziej, że doszło do zajebania kogoś za słowa.
Nie sądzę. Wyżej rozwinięta cywilizacja będzie nas traktować tak samo jak my zwierzęta. Albo jak robaki.Nie zrobią tego. Jeśli są tak rozwinięci, to u nich już dawno panuje akap i zdecydowana większość przestrzega aksjomatu nieagresji
Czyli będą nas zjadać, jak każe ONZ?Albo jak robaki.
W akapie za kursy taksówkami się płaci dzifko!
Turysta nie zapłacił za kurs. Taksówkarz zabił go mieczem samurajskim.
No to ankapowcem był rodzimy jumak a nie samuraj z Syjamu.Tym bardziej, że zdjęcie miecza wzięli z innego newsa (tineye rulz) i należał on do jakiegoś Polaka, który m.in. walczył z policją. Miecz vs tonfa XD
ludziznę z lewaka