kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
Groźby otrzymało sporo właścicieli sklepów mięsnych i incydentów było więcej, jednak dla mediów to najważniejsze nie jest.Widziałem news o jednym czy dwóch sklepach. Oczywiście, że to fakty - mają wiele źródeł,
A z Rosji, państwa żydowskiego w Palestynie i Ukrainy już tak?- polskie uniwersytety nie mogą być tubą dla antypolskich polityków z Niemiec.
A polskich polityków, którzy są proniemieccy tak?
Jeśli ktoś głosi jakieś poglądy lub ma polityczną doktrynę to należy go o to szczegółowo wypytać. Ja nie przypuszczam, że jego poglądy są bardziej antypolskie niż polityków SPD czy zielonych, którzy nie uznają Polaków, bo na wschodzie widzą jedynie Rosję.
Jednak co do wpuszczania osobników należy stosować pewne zasady. Otóż ludzi się ocenia po czynach. Jeśli ktoś nie popełnił żadnego haniebnego czynu, to ma prawo być na uniwersytecie i głosić to co chce, korzystając z uniwersyteckiej wolności słowa. Natomiast ludzi zhańbionych swymi czynami, można też wprowadzić na uniwersytety, ale trzymać każdego z nich w klatce, tak jak jakiegoś szympansa czy seryjnego mordercę psychopatę. Ja jestem za tym, by na uniwersytecie występował Bauman, Urban czy nawet Pol-Pot, ale na terenie uniwersytetu ma być wyłącznie w klatce, jako przedmiot badań.
Problem w tym, że ich idee są przede wszystkim przedmiotem kultu, a nie badań.Marksizm i heglizm są integralną częścią nauk społecznych
To dokładnie ten sam pogląd. Bo to zorganizowani bandyci. Wśród nich są mordercy, złodzieje, zwykłe żuliki, agenci i propagandyści.To jest jednak trochę inny pogląd, niż walenie konia do pospolitych morderców.
Jednak nie w takich samych proporcjach.Jeżeli jest polactwo z UK szanujące Farage'a i jego tezy, to nie ma powodów by sądzić, że w Szwecji nie znajdą się imigranci głosujący na SD.
Ile filmów z przydupasami hersztów mahmucich wspólnot, wydających karty do głosowania swym członkom trzeba nakręcić by uwiarygodnić tezę, że mają wpływ?
Tak. Jednak gdy tylko poddani ostracyzmowi są ostentacyjni pederaści, niezapraszani nachodźcy, komuchy, Żydzi (czyli współczesne święte krówki), ubeccy i policyjni kapusie oraz pozostali popaprańcy to robi się klangor, wszystkie anusy i waginy drą się w mediach prywatnych i publicznych, sypią się pozwy, policja aresztuje, dokonuje prowokacji i jest niewesoło.Tak, życie w społeczeństwie to ciągłe ryzyko bycia ostracyzmowanym, straszna sprawa
Niemal wszędzie jest tak, że lud swoje, a władza i jej pupile swoje.
Gdybym się powołał na kilka rozmów, to nie byłoby tego ani w G. ani w źródłach. Ludzie nie ufają kurwom z rządu i tyle. Bo jak mają ufać skurwysynom, którzy nie dotrzymują obietnic wyborczych i cały czas lecą z narodami w huja. Ludzie nie ufają taż korporacjom, co produkują szczepionki, bo w przypadku powikłań, nie ma kogo pociągnąć do odpowiedzialności.Wyraźnie mało rozmawiasz z antyszczepami.
Dla komuchów jest, dla normalnych ludzi to jest tylko jedna z teorii, bez dowodu. Na dodatek teoria ta jest uprawiana jak religia i ma wszystkie cechy religii inwazyjnej.Nie. Jest doskonale udowodnioną teorią.
Nie zwalczającej coś, a domagającej się zmiany prawa w tej materii. (To nie jest sąd, a samosąd. Nie mam nic przeciwko samosądom, ale nazywajmy rzeczy po imieniu).nie był osobą zainteresowaną, jeżeli ktoś należy do organizacji zwalczającej gwałty to nie może sądzić w sprawie gwałtów? co to za spierdolenie?
No cóż, w Polsce synalkowie stalinowskich morderców orzekali w sprawach swych tatusiów i było dobrze, bo tak ma być.
W żadnym cywilizowanym kraju nie dopuszcza się, osób związanych w jakikolwiek sposób ze sprawą, sprawcami lub ofiarami, do prowadzenia dochodzenia policyjnego, oskarżania czy sądzenia. Szwecja po procesie TPB cywilizowanym krajem być przestała.
Po ilu latach? Człowiek ma zniszczone życie i nie może wyjechać z UK, bo się USA doń dopierdoliły. To był wyrok na zlecenie.temat został wyjaśniony i sprawa uchylona, nie widzę problemu
Ostatnia edycja: