Hitch
悟
- 3 220
- 4 876
Proponuję im zrobić libowy trolling jak na forum młodych socjaluchów.
To jest cytat ponad moją wytrzymałość. Powiedz człowieku, że to tylko zjeb-prowokatorChyba dotarłem na skraj internetu:Czołem Towarzysze!
Chciałbym zadać pytanie które od dawna mnie męczy, mianowicie co komuniści sądzą o Józefie Stalinie bo ostatnio ciągle słysze, że zabił miliony ludzi i wywołał głód na Ukrainie. I nie wiem komu mam wierzyć.
http://www.komsomol.pl/forum2/viewtopic.php?f=17&t=329
To jest cytat ponad moją wytrzymałość. Powiedz człowieku, że to tylko zjeb-prowokator
KNPCo to jest "podejrzana Tradycja" ?
To jest cytat ponad moją wytrzymałość. Powiedz człowieku, że to tylko zjeb-prowokator
Właśnie nie, on się dziwi, że lobby winne nie wywalczy równego traktowania alkoholi przez... wprowadzenie zakazu reklam piwa.-co sobie lobbyści danej branży (dozwolona reklama piwa) załatwią to już jest święte, on się przecież do tego mieszać nie będzie, a jak kto chce zmienić prawo, to niech sobie załatwi własnych lobbystów.
Nie tyle leczenia co, jak on określił łączny koszt obecności alkoholu.obliczył, że koszt obecności alkoholu na rynku to 35 miliardów zł.
Wut? Bo nie czytam, bo po prostu nie chcę. Ale że niby koszt leczenia chorób poalkoholowych o 35 miliardów przewyższa wpływy z podatków? Czy w ogóle wpływy ze sprzedaży? O co chodzi w tym zdaniu?