D
Deleted member 6564
Guest
Śmieszne jak lewacy mówią że kapitalizm jest rasistowski bo kobiety i murzyni mniej by zarabiali. Sami sugerują że murzyni i kobiety są gorsi w zaspokajaniu potrzeb rynku
Większość kobiet to lewaczki a większość kobiet to nie paszczury.Przecież większość lewaczek to paszczury, których nikt nie chce ruchać. One nienawidzą kurewstwa. One by chciały, by sex był darmo, a nie za kasę.
Używając wyrażenia mojej znajomej, o lewaczkach można powiedzieć że - To nie dziwki. To komunistki. Ich ciała należą do ludu. ; )Przecież większość lewaczek to paszczury, których nikt nie chce ruchać. One nienawidzą kurewstwa. One by chciały, by sex był darmo, a nie za kasę.
Nadal nie obaliłeś mojej tezy. Napisałeś dwa zdania logiczne:Większość kobiet to lewaczki a większość kobiet to nie paszczury.
To jest teza do sprawdzenia w badaniach, ale będzie ciężko bo najpierw definicja lewaczki, potem paszczura.Nadal nie obaliłeś mojej tezy. Napisałeś dwa zdania logiczne:
- większość kobiet to lewaczki- większość kobiet to nie paszczuryNawet jeśli te dwa zdania są prawdziwe, to nie obalają one zdania:
- większość lewaczek to paszczury
Więc po co trollujesz?
Bzdury piszesz.To jest teza do sprawdzenia w badaniach, ale będzie ciężko bo najpierw definicja lewaczki, potem paszczura.
To, to, to, właśnie to!Najbardziej przepierdolone to są te lewaczki, które same się oszpecają.
Ja to kiedyś nosiłamZauważyliście na fotkach z kompilacji "before and after", którą zapodałem, że wiele z tych kobiet po transformacji w feministyczne potwory nosi na szyi dziwny czarny wisiorek? Podobno to fachowo nazywa się "choker", ale ja bardziej skłaniam się ku temu (określenie poznanie w internecie, nie jest to mój wymysł), iż jest to odpowiednik czarnego pasa w karate. Czarny pas na gardło jako uhonorowanie mistrzostwa w robieniu laski.
kobiety to paszczury
To że to dobrowolna umowa nie zmienia faktu że nietrudno zobaczyć że gorzej na tym wychodzi mężczyzna.albo,że facet na nie pracuje bo tak chce i z tym mu dobrze.
Rothbard to jakiś bóg?Rothbard pisał że "
https://twitter.com/MonikaKarolinaa/status/1283333845643931648
Z własnego doświadczenia ?gorzej na tym wychodzi mężczyzna.