rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
Musk
ale tylko troche xd
ale tylko troche xd
Ostatnia edycja:
Gdybyś zobaczył jego cytaty w Wikicytatach, to nie wiem czy dalej ten gość byłby spoko.Facet jest stałym gościem Russia Today, ogłasza poparcie dla Trumpa i pozostaje cytowanym przez Krytykę Polityczną, dziennik The Guardian. Za samą umiejętność odpowiedniej sprzedaży produktu zasłużył na wyróżnienie.
ale to ze względu na akceleracjonizm XDogłasza poparcie dla Trumpa
Porter Robinson - młody DJ i muzyk. Zrobił dobry wiksiarski kawałek dubstepowy-edmowy, w ktorym w tle lecą fragmenty Rothbarda i od tego momentu został ogłoszony "libertarianskim dubstepowcem". Ja dopiero go odkrylem, wiec nie wiem czy libertarianskie motywy przewijaja sie w innych jego kawałkach, ale ten jest naprawde dobry (jeżeli ktoś lubi takie wiksy ).
Artykul sprzed paru lat:
In any case, Robinson is a 19-year-old whose interest in electronic music was fueled by his pre-teen fascination with the video game Dance Dance Revolution. He says he's not active politically, but stands by the political opinions expressed in the song.
(...)
"The most compelling anti-statist argument, I always found, is that taxation is armed robbery because -- I'm getting really into it now-- taxation is essentially armed robbery because every government action is backed by the threat of force."
http://www.laweekly.com/music/porter-robinson-the-libertarian-dubstep-guy-2406794
Dave McClure jest jednym z najlepszych i najpopularniejszych inwestorów na świecie. Wiele startupów tylko marzy o tym, żeby móc zaprezentować mu własny pomysł.
Tomasz Kołodziejczak i Papcio Chmiel nie lubią poprawności politycznej
W ogóle, procedura przemytu jest kolejnym głosem zmysłu wolności.