pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 193
Rodzice Jackiego Chana:
www.rmf24.pl/news-porzucil-prace-w-korporacji-zyje-w-kamperze-to-sposob-na-eme,nId,1925834Wcześniej jeździłem motocyklem z namiotem, a samochodem byłem w Chorwacji. Spałem w nim, kąpałem się w morzu... I zacząłem szukać większego samochodu. No i kupiłem kampera, pierwotnie na działkę. Przenocowałem w nim i stwierdziłem, że ja wcale nie potrzebuję działki!
Anarchista? Komunista? Socjalista?
Jestem zwolennikiem wolnego rynku, porządku, prawa. Ale moja główna dewiza to "chcącemu nie dzieje się krzywda". Kiedy ja nikogo nie krzywdzę, to jest OK.
In May 2013, while going through a divorce, Richardson called the police and accused her husband, Nathan Richardson, of mailing letters laced with the poison ricin to several politicians. Nathan Richardson has not been charged with any crime. He told investigators that his wife set him up. Investigators found evidence that she had mailed the ricin-laced letters herself in an effort to set up her estranged husband.
A Texas woman has told investigators her husband may have sent ricin-laced letters to President Barack Obama, New York City Mayor Michael Bloomberg and Bloomberg's Washington-based gun control group, CBS News' Anna Werner reports. But the woman's husband has accused his wife, saying he was set up.
Nie wrzucałem go tu jeszcze, aż dziwne. Milo Yiannopoulos - konserwatysta, wolnorynkowiec, pro-gun, acz nie libertarianin (nie widzialem jeszcze konkretnej odpowiedzi dlaczego). Aha, no i gej. Z gatunku flamboyant. @kawador lubi jego tiki, wiec wrzucam kompilacje jego cytatów, którą ktoś posklejał:
(po 14 minucie jego rozmowa z feministkami... piekne )
I wideo na podkurwienie feministek