Hitch
悟
- 3 220
- 4 876
Może nie ma czegoś takiego jak wspaniała służba zdrowia ale jest takie coś jak ironia.
Bez kitu. Gdzie jak gdzie ale sądziłem, że tutaj nawet komuchy potrafią odczytywać sarkazm
Może nie ma czegoś takiego jak wspaniała służba zdrowia ale jest takie coś jak ironia.
To uświadom sobie, że to zboki marzące o swojej kastracji i fizycznym, przymusowym zrównaniu płci.Nie wierzę, że coś takiego zaproponowali.
w dalszej perspektywie zakaz rozdzielania toalet na męskie i damskie.
Po co się spierać ? Dawniej" sikano na stronie", chodzi im o to żeby nie był wyczuwalny zapach uryny, z pisuaru cuchnie najbardziej, bo jest posikany, na siedząco sika się do wody, na stojąco tam gdzie się trafi i potem straszny smród. A chodzi, żeby było racjonalnie i czysto.kawador, może po prostu nakażą, żeby w każdym kiblu sufit był na wysokości 1,5 metra i nie będzie się dało stać
Matrix, widać że mało wiesz o pisuarach. Jakoś z pisuarów w katowickim Heliosie, gdzie stoi ich obok siebie cały rząd, czy też w Tesco, nie śmierdzi niczym poza zapachem mydła - czy czego tam używają do czyszczenia. Pisuary nie są obszczane, bo również spłukuje je woda, więc... a zresztą po co ja to piszę? Kobieto, idź podtapiać swoje dziecko w lodowatej wodzie, a nie wpierdalaj się ludziom do łazienek. Jak ktoś chce w knajpie mieć obszczane i nieczyszczone pisuary, niech ma - ja nie muszę tam chodzić. Nawet wysrać się nie można bez przestrzegania szeregu przepisów, ja pierdolę kurwa jebana przecież no do chuja.
1. Ehh ale przecież poza pisuarami są jeszcze zwykłe kible do których można sikaćo co się spierać ? Dawniej" sikano na stronie", chodzi im o to żeby nie był wyczuwalny zapach uryny, z pisuaru cuchnie najbardziej, bo jest posikany, na siedząco sika się do wody, na stojąco tam gdzie się trafi i potem straszny smród. A chodzi, żeby było racjonalnie i czysto.
Śledczy zabezpieczyli też 13 sztuk różnego rodzaju broni palnej oraz dwie armaty stylizowane na pirackie, z których można było oddawać strzały - powiedział rzecznik KGP.