military
FNG
- 1 766
- 4 727
Z tego co wiem, to wyświetlacze znajdują się na przeziernym ekranie nad pulpitem, a nie na goglach.
Maszyny zabiorą nam etaty. "Praca umiera. Była obowiązkiem, jest prawem, a będzie przywilejem"
No to wysyłam mejla do MZKP (związek komunikacyjny, inwestor dworca), mejl do Deel-a (firma budująca dworzec), że chyba zaszła pomyłka i stojaki postawiono odwrotnie. MZKP schowało głowę w trawnik i nie odpisało. Za to Deel:
"Witam, osobiście tez się nad tym zastanawiałem.Pomysłów miałem dużo , ale wszystkie kiepskie.Mamy w firmie jednego cyklistę-amatora, poprosimy go o przeanalizowanie problemu."
Dzwonimy do Pani koordynator budowy dworca w Tarnowskich Górach z ramienia MZKP.
"Pan chyba nie myśli sobie, że my teraz te stojaki będziemy obracać, przesuwać. Jest zrobione zgodnie z projektem i tak ma być. (...) Testowaliśmy te stojaki i da się przypiąć koło. Jeździłam po świecie i widziałam jak stojaki tam wyglądają. A wiem pan czym my się zajmujemy? Przewozem osób a nie budowaniem..
Stojak ten projektant umieścił w projekcie. Następnie firma Deel (po wygraniu przetargu) zamieniła projekt na swój i zleciła wykonanie firmie Inoplex. Co w związku z tym? A to, że stojakowi brakuje jednego elementu dzięki, któremu można by przypiąć rower!