Śmieci z wątku Libertarianki

N

nowy.świt

Guest
Kobiety się wkurzyły na wasze nieudolne poszukiwania i założyły stronki, żebyście nie musieli się męczyć:
http://www.facebook.com/Libertarianki
https://www.facebook.com/WomensLibertarian

528379_491576550900848_422700879_n.jpg

Bełkot - pewnie źle przetłumaczony...

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Kiedyś był taki blog, pisany przez kobietę o pseudonimie Magrat Garlick (jak ta wiedźma z książek Pratchetta). Z tego, co pamiętam, prezentowała poglądy libertariańskie (lub przynajmniej zbliżone). Szkoda, że już go nie prowadzi, miała ciekawe wpisy.

A po wstępnym przejrzeniu bloga Libertrianki89 wrzucę go sobie na próbę do zakładek. Jak na razie fajnie piszesz!

Danjou

Król Akapu.
370
944
Cholera, pierwszy raz na oczy widzę temat Libertarianki. Umieszczenie go w kategorii nazwanej nierząd pobudza wyobraźnię.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Dać Kobietę (w tym przypadku względnie dobrze wyglądająca) wtedy jaskiniowcy włączą film który by normalnie nie włączyli (gdyby wykład prowadził jakiś otyły Pan z łysiną)

Tak, jest to przypadek praxgirl. Stoi za nią pewien koleś. Byli u Stefana kiedyś.

N

nowy.świt

Guest
W sumie to nawet zabawne. W jaki sposób libertarianie przekonują kobiety do libertarianizmu i jego promocji? Płacą im. Panowie, osiągacie szczyty ideowości... :D Grunt, że zgodnie z aksjomatami. :cool:

Wolę zapłacić niż poświecić rok na szukanie ładnej bez orzeszka włoskiego w czaszce - to też kosztuje czasu - a tak to płacę i wymagam. - i to jest bardziej wydajne finansowo.

Szczyty ideowości - nie moja winą jest, że nawet te 1% kobiet stosunkowo inteligentnych do reszty jest za tępa albo zbyt wygodna aby cokolwiek robić za darmo (tak jak np. ja, bo nic z tego nie mam) Nie moją winą jest również to, że dziś się nie da nic wypromować bez pokazania dupy lub ładnej buzi.

Poza tym ja nie wiem czy ta wyżej chce zapłaty - na razie się zgłosiła i dała swój skype- na jakich warunkach chce to robić - jeszcze nie wiem.

Raczej nie ma się co spodziewać jakiegoś mesjasza płci żeńskiej ideowca tutaj - to będzie tylko ozdoba i estetyczne dopełnienie.

Sam nie będę nagrywał bo nie lubię się pokazywać.

A ile tamta poprzednia chciała za nagranie?

[edit] a ta Blondyna z góry? - nie loguje się już od dawna na koncie.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Ale o co chodzi z tymi audycjami? Będzie można walić konia widząc rozbierającą się kobietę, która jednocześnie wsadzi sobie coś w tyłek i będzie cytować Rothbiego? Ja jestem perwersyjny, no ale nie aż tak :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Ale o co chodzi z tymi audycjami? Będzie można walić konia widząc rozbierającą się kobietę, która jednocześnie wsadzi sobie coś w tyłek i będzie cytować Rothbiego? Ja jestem perwersyjny, no ale nie aż tak :)

Chodzi o to, by ludzie klikali, a potem dawali plusy i komenty typu "5 stars 'cause she's hot" XD.

Edit: A w powyższym chodzi o to, by filmik pojawiał się częściej przypadkowym ludziom w polecanych, bo yt może np. wyłapać, że ktoś ogląda jakieś inne filmiki z lachonami i mu to polecić XD. Ilość wyświetleń i plusów też ma znaczenie.

N

nowy.świt

Guest
Tylko czemu aniołki nowego lądują w temacie libertarianek skoro wiadomo, że nimi nie są

Bo większość kobiet, to proletariusze rozpierdalające cywilizacje w pakcie ze związkowcami, gejami i murzynami - dlatego z braku laku dopłacamy do własnych Aniołków.

Cóż poradzić można ...

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Bo większość kobiet, to proletariusze rozpierdalające cywilizacje w pakcie ze związkowcami, gejami i murzynami
Ależ z tego posta kipi jednocześnie mizoginią, homofobią, rasizmem i uprzedzeniami w stosunku do klasy pracującej! Tyle mowy nienawiści w jednym zdaniu - zajebiste, plusuję. A najzabawniejsze, że lewicowcy uznaliby to za laurkę na cześć pań... :D

Ale tak serio, to baby są na ogół próżne, lubią zakupy, drogie podarki i luksus, proletariuszki tym bardziej. W dużej części dzięki nim komunizm się nie przyjmie. Inna sprawa, że kobiety nie przepadają za skrajnościami i ciążą raczej do bezpiecznego środka, więc tak samo jak nie uświadczymy ich wielu w przypadku libertarian, tak samo trudno byłoby je znaleźć u jakichś super-ideologicznych lewaków.

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Bardziej kobiety dążą do bezpieczeństwa niż do złotego środka. Stąd też czerwone ideologie zapewniające zabezpieczenie socjalne każdemu są dla nich kuszące. Ot, instynkt macierzyński. Wszystko co powiesz jest przez nie analizowane na przykładach "a co, jeżeli to by było moje dziecko".

Do góry Bottom