Śmieci z wątku Libertarianki

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Bądź jedyną normalną kobietą na forum libertarian, pokaż zdjęcie przedstawiające tył swojej głowy, patrz jak wszyscy się niezdrowo podniecają :D .

Nie no, bardzo ładne masz włosy, trzeba przyznać :) . GAZDA sobie pewnie jako tapetę ustawił (chociaż nie wiadomo, bo farbowane ;) ).

Karmazynowy Mściciel

To ja będę budował drogi w akapie
421
522
@Piter1489,
Nawet posty o odjebywaniu głów od kurpusów nie będą miały tu tylu lajków.

A swoją drogą, ta Julie Borowski, jak tak sobie teraz patrzę, to wygląda jakby robiła te filmiki trochę nieszczerze. Nie, że nie wierzy, bo oczywiście wierzy w to, co mówi, ale ja nie bardzo wierzę, iż ona chce mówić :D.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Bądź jedyną normalną kobietą na forum libertarian, pokaż zdjęcie przedstawiające tył swojej głowy, patrz jak wszyscy się niezdrowo podniecają :D .

Nie no, bardzo ładne masz włosy, trzeba przyznać :) . GAZDA sobie pewnie jako tapetę ustawił (chociaż nie wiadomo, bo farbowane ;) ).
Trudno mi wrzucić inne, bo wszystkie gdzie wyglądam jak człowiek mam z imprez :p
Ale jednak mało kto tak polubił tył mojej głowy

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Jak będziesz jeszcze chciała się kiedyś podzielić jakimś swoim fajnym zdjęciem, to się nie krępuj. Zawsze to jakaś miła odmiana od ciągłego oglądania Cokemana z rowerem/murzynami/w koszulce UE/"jak lewaczy z Jonem Andersonem" itd. :p

sierp

to ja :-)
577
305
Nene, chcesz być "twarzą" Partii Libertariańskiej na jej stronie internetowej? Podobno profesjonalna strona polityczna wymaga "twarzy".

Nene

Koteu
1 094
1 690
Nene, chcesz być "twarzą" Partii Libertariańskiej na jej stronie internetowej? Podobno profesjonalna strona polityczna wymaga "twarzy".
Jeśli znajdzie kogoś kto sprawi, że ta twarz nie będzie wyglądać jak Freddy Krueger i jeśli nie wolicie kogoś chudszego...
Co do większej ilości zdjęć to nie wiem czy mogę robić konkurencje Cokemanowi

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Dramatyzujesz. Nawiązanie do Kruegera dotyczyło wyboru barw (tyle że on miał sweterek w paski) i akcesoriów na rękach. Z twarzy nie przypominasz pizzy. A jeśli jesteś w stanie preparować taką radość bez alko podczas sesji, to spokojnie możesz wystąpić w jakichś reklamówkach. Ludzie mają już chyba dość wypindrzonych, sztucznych lasek w marketingu.

sierp

to ja :-)
577
305
Jeśli znajdzie kogoś kto sprawi, że ta twarz nie będzie wyglądać jak Freddy Krueger i jeśli nie wolicie kogoś chudszego...

Twarz jest ok, dla mnie może być nawet w goglach :)

Hikikomori

少し変態
538
318
Dramatyzujesz. Nawiązanie do Kruegera dotyczyło wyboru barw (tyle że on miał sweterek w paski) i akcesoriów na rękach. Z twarzy nie przypominasz pizzy. A jeśli jesteś w stanie preparować taką radość bez alko podczas sesji, to spokojnie możesz wystąpić w jakichś reklamówkach. Ludzie mają już chyba dość wypindrzonych, sztucznych lasek w marketingu.

Heh, jak przeczytałem porównanie do Freddy'ego Kruegera, to przypomniało mi się jak wdziękiem i szarmancją zabłysnął w swoim czasie Premi w stosunku do Dagny Taggart: https://libertarianizm.net/threads/na-zbytku.1764/

Z kobiet mieliśmy jeszcze Alice, chociaż głowy nie dam, czy nie była ona kobietą jedynie w sensie genderowym:confused:.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Od Alice waliło mi yrizonowym postlewactwem, takie miałem odczucie.

Posty Premiego masakra :D , ale i tak mi go tu brakuje ;) . Dobrze, przynajmniej że nam Nene nie wystraszył.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
ech te wasze kompleksy...
jakby nie wyglądała to zawsze bedzie za brzydka i za gruba... :/
faceci i tak sie gapią ino na twoje cycki wiec nie ma problema...

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
A swoją drogą, ta Julie Borowski, jak tak sobie teraz patrzę, to wygląda jakby robiła te filmiki trochę nieszczerze. Nie, że nie wierzy, bo oczywiście wierzy w to, co mówi, ale ja nie bardzo wierzę, iż ona chce mówić :D.

To prawda. Zresztą - głównie o polityce nawija zamiast o kwestiach ideowych. Nie jest to pierwsza liga.

Do góry Bottom