Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
Tak, już rano to czytałem Jeszcze łudzę się, że chce ich zaszantażować, żeby rzucili więcej kasy, ale wątpię. Wielka szkoda.
Na poziomie nieosiągalnym to IMO szybuje przede wszystkim House of Cards. A w GoT już w ostatnim sezonie trochę za dużo gore było jak na wrażliwość mojej żony i teraz będę musiał sam oglądać.Trony-srony, Mad Men ma właśnie już tylko 5 odcinków do końca, a ostatnie sezony szybowały na poziomie nieosiągalnym dla GoT, który to też bardzo lubię i zacieram rączki na nowe odcinki.
Też powoli zaczynam, chociaż ostatni sezon to cud-miód. Właściwie Mad Men to jedyny serial obok BB, który naprawdę mnie zassał. Ah, no i Death Note jeszcze. ;>A za Mad Men'em już tęsknie .
Wrócił do projektuNiestety Lynch wycofał się z projektu. Eh...
http://www.independent.co.uk/arts-e...ecting-new-series-of-twin-peaks-10157671.html
Powojenna rzeczywistość Birmingham , 1919 rok i historia Thomasa Shelby i jego gangsterskiej rodziny .
Wojna wywarła ogromny wpływ na głównych bohaterów serialu .
Jeśli ktoś lubi industrialne klimaty to polecam serial Peaky Blinders
Miałem identycznie - rozczarował mnie 3. sezon (z punktu widzenia całości ewidentnie najsłabszy), ale z rozpędu zacząłem oglądać 4. i po jakichś 3 odcinkach porzuciłem serial. Niedawno postanowiłem dokończyć i była to bardzo dobra decyzja - serial nabiera rozmachu, końcówka 4. sezonu i cały (krótszy) 5. sezon są miodzio. IMO trochę słabo obejrzeć 3 sezony i już nie skończyć.Boardwalka widziałem 3 sezony i parę odcinków z 4 po czym mi się znudził.