Samolub
Member
- 78
- 13
Nic nie kręce
Nie ciekawiło cię nigdy czemu wąż eskulap firmuje polski NFZ ?
Nie ciekawiło cię nigdy czemu wąż eskulap firmuje polski NFZ ?
TYLKO PEDALY SIE MYJASłowem patriotyczne wojsko musi, wg obecnych szefów MON, śmierdzieć! "
kto wy?że nie o taką Polske walczyliśmy.
poprawiłem. Jeszcze nie widziałem nacjozjebola robiącego coś ponad narzekanie na obcy kapitał.nie o taką Polske nic nie robiłem
Lada moment Sejm na poważnie rozpocznie prace nad wniesionym przez nich do Laski Marszałkowskiej projektem ustawy, która mocno zmienia przepisy obowiązującej aktualnie ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi.
Może zaraz zobaczysz. JKM straszy na Facebooku, że PiS planuje wprowadzić prohibicję po 22:00. Czeka nas rewolucja narodowa, czy to tylko marny click-bait?
http://www.gazetawroclawska.pl/stre...ie-napijesz-a-w-dzien-tylko-w-pubie,12639452/
i wtedy kierowca autobusu wysiadl i zaczal klaskacA nie mówiłem, że zrobią czape? PIS endecja...
- Ziemkiewicz
- Gowin
- UPR
Marian powiedział, że z siebie debila nie da zrobić.
Ziobro i Macierewicz przejmie PIS właściwy z dziadkiem Kaczyńskim na wózku.
Prezydent z resztą dziadów zrobi PIS sanacja, a potem Kaczyński dziadek odpali choinke bozo narodzeniowa jak kanclerz Merkel z ustawioną opozycją z lewej i prawej... odpowiednio Sanacja PIS, Endecja PIS
Kaczyński stanie sie dobrym dziadkiem kanclerzem wspolpracujacym z czlowiekiem Habsburgiem pani Angeli Merkel czyli ustawionej hadecji w marchiach pod Rzeszą.
Tak więc Kaczyński stworzy nową marchie... zbilansuje wplywy Austri i Niemiec w celu odparcia Żydów w kufajkach i jasionkach wraz z nawałą sowiecką. Kontr uderzenie niczym Piłsudzki znad wieprza.
I ciekawi mnie tylko co na to Hamburgery i Herbatniki bo chyba te odszkodowania marchi polskiej od Niemiec są zasłoną dymną.
Ja tylko sie zastanawiam czy Jarek nie obiecal czasem Kalingradu Merkelowej.