kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 739
No to wybiorą innych pachołków systemu i nic się nie zmieni. System przygotował motłochowi alternatywę wyborczą.być może ich nie wybiorą ponownie w wyborach.
No to wybiorą innych pachołków systemu i nic się nie zmieni. System przygotował motłochowi alternatywę wyborczą.być może ich nie wybiorą ponownie w wyborach.
Mnie ciekawi czy jako reakcja na PiS ludzie przesuną się w stronę ekonomicznego konserwatyzmu że tak to nazwę. Mainstream i wielu ludzi chyba narzekają na inflacje ale równocześnie zdaje się że popierają rozdawnictwo. Ciekawe jakie obecnie jest poparcie programu 500+. Pewnie spadło troszkę.No to wybiorą innych pachołków systemu i nic się nie zmieni. System przygotował motłochowi alternatywę wyborczą.
Raczej nie, no bo pandemia.czy jako reakcja na PiS ludzie przesuną się w stronę ekonomicznego konserwatyzmu
Ci co nie biorą już zapomnieli o tym pomyśle, bo o wszystkim co trwa dłużej niż 3-4 lata prekariat zapomina.Ciekawe jakie obecnie jest poparcie programu 500+
projekt dotyczy możliwości wykonywania przez pracownika (lub osoby pozostającej w stosunku cywilnoprawnym z pracodawcą) nieodpłatnych testów w kierunku SARS-CoV-2; możliwości żądania pracodawcy od pracownika lub osoby pozostającej w stosunku cywilnoprawnym z tym pracodawcą okazania informacji o posiadaniu ważnego negatywnego wyniku tekstu diagnostycznego w kierunku SARS-CoV-2, informacji o przebytej infekcji wirusa SARS-CoV-2, lub wykonaniu szczepienia przeciwko COVID-19
Wszyscy kapo obozów łączmy się
Dla formalności: Samuel Edward Konkin III. Bo jest już i V.Samuel Edward Konkin
Odbędą się modły do Matki Boskiej Masońskiej.Zbliża się rocznica śmierci Jadwigi Kaczyńskiej – matki Lecha Kaczyńskiego oraz Jarosława Kaczyńskiego.
"W samym tylko XX wieku wojna doprowadziła do wymordowania większej liczby ludzi niż kiedykolwiek wcześniej; podatki i inflacja przyczyniły się do kradzieży mienia o wartości większej niż wszystkie wytworzone kiedykolwiek wcześniej bogactwa, a polityczne kłamstwa, propaganda i – nade wszystko – „edukacja”, spaczyły więcej umysłów niż wszystkie wcześniejsze przesądy. Niemniej wśród wszystkich celowych działań dezorientujących i zaciemniających rzeczywistość, nić rozumu wytworzyła włókna oporu, aby spleść je w stryczek dla państwa: libertarianizm."
Samuel Edward Konkin
To z waszego wydania zaczęrpnąłem ten cytat.Zapraszam po więcej:
To z waszego wydania zaczęrpnąłem ten cytat.
Piszą że wygwizdaliPrywatna wizyta z transmisją na całą Polskę.
Ja bym krzyczał po prostu:Piszą że wygwizdali
Prezes Kaczyński wygwizdany w Starachowicach. Usłyszał: „Będziesz siedział”
Kilkadziesiąt osób protestowało przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu pod kościołem wszystkich Świętych w Starachowicach. Krzyczeli „Wynocha”, „Kłamca”, „Pegasus”.oko.press