Karmazynowy Mściciel
To ja będę budował drogi w akapie
- 421
- 522
Nie no, @GAZDA nie wspiera państwa, bo do reżimowego sklepu po colę wysyła pryszczatego gimbusa, a potem tę colę odkupuje n i e l e g a l n i e i w szarej strefie. Zaraz mi odpisze, że akurat nie pije coli, więc ten argument jest inwalidą, on nie wspiera państwa hehe.
Poza tym, życie na krawędzi hehe.
I znów, czy ja gdzieś pisałem o jeżdżeniu po drogach? Czytasz, co chcesz, a nie to, co jest napisane. Pisałem o wydawaniu pieniędzy.
Albo fajniejsze. Jak taki indianin, zamieszkały na codzień w puszczy amazońskiej przypłynie statkiem na gapę, ukradnie w Polsce auto jakiegoś urzędnika i będzie jechał nim autostradą, to już w ogóle nie będzie podejrzeń, że gdzieś zapłacił jakiś podatek. Można? Można! Hehe.
Ostatnio czy zawsze? Bo jeśli nie zawsze, to co to ma do rzeczy?ostatnio jeździłem autem z blachami od ciężarówki zepsutej i jechałem autostradą... niewyobrażalne dla leminga...
Poza tym, życie na krawędzi hehe.
Albo jak kupię pistolet z vat-em, żeby obalić to państwo, to wspieram je czy nie? I co takie kazusy mają wspólnego z realnym życiem?to wojska aliantów jak napierały na berlin wspierały 3 rzesz bo jechały po wybudowanych przez nią drogach...
I znów, czy ja gdzieś pisałem o jeżdżeniu po drogach? Czytasz, co chcesz, a nie to, co jest napisane. Pisałem o wydawaniu pieniędzy.
Oczywiście, że się da. Można przyjechać z Serbii jakąś ładą (notabene wyprodukowaną na częściach renault, będącego pod kuratelą paryskiego/brukselskiego reżimu, ale niech będzie, mniejsza o to) i wjechać na bezpłatną część polskiej autostrady, nie wydając na ziemiach okupowanych przez polskie państwo ani złotówki.no i kolejny raz widać że ogriniczoną masz wyobraźnie i myślisz że nei da sie unikać płacenia haraczy polskiemu państwu
Albo fajniejsze. Jak taki indianin, zamieszkały na codzień w puszczy amazońskiej przypłynie statkiem na gapę, ukradnie w Polsce auto jakiegoś urzędnika i będzie jechał nim autostradą, to już w ogóle nie będzie podejrzeń, że gdzieś zapłacił jakiś podatek. Można? Można! Hehe.
Ostatnia edycja: