D
Deleted member 6610
Guest
Nieuprzejme, a wręcz chamskie zachowanie to oznaka nowoczesności. Takie czasy.Teraz dużo jest ' gwiazd' na ulicy w internecie wszędzie wystarczy jak się odezwie i zaraz wiesz z kim masz styczność.
Nieuprzejme, a wręcz chamskie zachowanie to oznaka nowoczesności. Takie czasy.Teraz dużo jest ' gwiazd' na ulicy w internecie wszędzie wystarczy jak się odezwie i zaraz wiesz z kim masz styczność.
Margaret planuje dokonanie aktu apostazji.
Piosenkarka nie ukrywała, że podjęła decyzję o oficjalnym pożegnaniu z Kościołem.
– Dlatego planuję w najbliższym czasie dokonać apostazji – podkreśliła.
Wokalistka nie ukrywała również, że w najbliższym czasie nie planuje mieć dzieci.
– Regularnie byłam przymuszana do chodzenia do kościoła i co tydzień spowiadałam się z masturbacji – przyznała
– W Polsce dalej wymaga się od kobiet, aby rodziły dzieci. A ja nie wiem. Wydaje mi się, że byłabym złą matką.
https://natemat.pl/281687,margaret-spowiadala-sie-z-masturbacji-teraz-chce-wystapic-z-kosciola
Jakby się nie odzywała to by człowiek nie wiedział jaka z niej głupia dziewuszyna bo kogo obchodzi czy ona wierząca jest i do jakiego kościoła należy i czy się masturbowała???
Pierwszy raz widzę - "gwiazda" chyba dla 14 latków?
Margaret planuje dokonanie aktu apostazji.
Piosenkarka nie ukrywała, że podjęła decyzję o oficjalnym pożegnaniu z Kościołem.
– Dlatego planuję w najbliższym czasie dokonać apostazji – podkreśliła.
Wokalistka nie ukrywała również, że w najbliższym czasie nie planuje mieć dzieci.
– Regularnie byłam przymuszana do chodzenia do kościoła i co tydzień spowiadałam się z masturbacji – przyznała
– W Polsce dalej wymaga się od kobiet, aby rodziły dzieci. A ja nie wiem. Wydaje mi się, że byłabym złą matką.
https://natemat.pl/281687,margaret-spowiadala-sie-z-masturbacji-teraz-chce-wystapic-z-kosciola
Jakby się nie odzywała to by człowiek nie wiedział jaka z niej głupia dziewuszyna bo kogo obchodzi czy ona wierząca jest i do jakiego kościoła należy i czy się masturbowała???
Jakieś dane?
Potem facet nie broni się przed kobietą która go bije
szkoda mi facetów którzy ciężko harują w nieciekawej pracy, na pasożyty siedzące na ich utrzymaniu.
zakładanie że gwałcicielem jest zawsze mężczyzna,
Margaret długo występuje ale mi sie nie podoba nie mój klimat niech śpiewa dla swoich fanów ale niech sie lepiej nie odzywa nie daje wywiadów.Pierwszy raz widzę
Jestem uzależniony od tv - ale tej gwiazdy nie widziałem.Margaret długo występuje
To sie nie zamartwiaj bo tu masz gwiazdelibforum to ci wystarczyJestem uzależniony od tv - ale tej gwiazdy nie widziałem.
IMO z katalizatorem to była normalna jumka. Gdyby upuścili powietrze w oponach lub gdyby inaczej "osłabili" samochód, to mogła by być teoria spiskowa.Marcin Rola znowu szokuje! Tym razem clickbaitowa teoria spiskowa z katalizatorem kolegi w tle...
Agata MaksymilianaToday at 2:26 PM
Polacy to jednak pojebany naród, jestem w Auchan i są T Ł U M Y ! ! !
Koszyki wypchane po brzegi
Półki sklepów puste
Ja pierdole...
______
CiekToday at 3:37 PM
Starasz się ustalić czemu ci się ruchać nie chce?
MaksymilianaToday at 3:38 PM
Ginekolog prosił aby zbadać poziom hormonów bo od listopada nie miałam okresu
______
MaksymilianaYesterday at 10:53 PM
Jakby jej nie było
To chuj mu w dupe i bym sprzedała
byle by spadał mi z oczu
ale ona stała
@mikioli Dosłownie wybuchł
Menadzerka podeszła, powiedziała moje imie no i się zaczęło
mikioliYesterday at 10:55 PM
W sumie cię uratował
@Maksymiliana Mogła byś w Auschwitz pracować
MaksymilianaYesterday at 10:56 PM
Jako kto niby w tym Auschwitz
mikioliYesterday at 11:01 PM
@Maksymiliana Jako służba pomocnicza
Jesteś z tych ludzi co niby nie ale jakby kazali to by zabiła...
Potem by było wykonywałam tylko rozkazy
Teraz to wszystko przereklamowane jest czytam tylko chamstwo na czasie modne. Ludzie się zmieniają zmieniają zasady poglądy i trudno potem takiemu zaufać a jak twoje zdanie się nie spodoba to mogą cię po wirusowemu teraz okichać albo opluć na mokroNieuprzejme, a wręcz chamskie zachowanie to oznaka nowoczesności. Takie czasy.
Libertarianizm na tapecie.
Flaga Gadstena na manifie LGBT i smarują nas w niezależnych mediach.
I co z tą rewolucją - niebawem minie 4 lata od zapowiedziJeżeli to przejdzie, to doprowadzą do stanu, w którym zrobimy im taką Rewolucję, że będą uciekali do Ameryki Południowej przez Watykan.