Podziel się zażenowaniem

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 225
Odcinek "Gliniarzy", gdzie policjanci ścigają samozwańczego mściciela o ksywie Batman, który bije bejsbolem próbujących gwałcących samotne dziewczyny pseudokibiców (gdzie umówmy się, nikt po nich nie będzie płakać).
http://www.ipla.tv/Gliniarze-odcinek-22/vod-6914467

Pomijam to, iż pojawia się kolejne paradokumentalne gówno (ile tego teraz jest?!). Żałosna jest ta propaganda i robienie z gościa, który robi robotę lepiej od tych nażelowanych pizdeczek zwanych policjantami, jako tego złego ("kara wymierzona przez Batmana była wymierzona zbyt surowo").

Przypominam ten film z eksperymentem społecznym, gdzie wszyscy OPRÓCZ POLICJI stanęli w obronie poniewieranej kobiety.

Doman

Well-Known Member
1 221
4 053
Publika szaleje, jury po amerykańsku opuszcza kopary, sypią się komentarze o wyczuciu rytmu, talencie. Dziecko ma tylko 3 lata. Co za talent!

a ja tu widzę 3 letniego gówniaka wciskającego w losowych momentach guziki w maszynce robiącej hałas. Żenujące są wszelkie sytuacje jak ta, pasujace do Nowych szat cesarza. np. jakieś zero, jakiś nikt, wbrew oczywistym faktom jest lansowany na guru, eksperta, artystę i niemal cała opinia publiczna ekscytuje się jego wyjątkowością tylko dlatego, że to zostało odgórnie przedstawione. Jakby 80% ludzkości nie miało mózgów, tylko jakieś antenki, czułki do odbierania sygnałów od Matki. Pierdzielone robactwo pozbawione dusz.

Finis

Anarcho-individual
439
1 927
^UP
IMO szkoda czasu na oglądanie takich programów. Zgadzam się z niedawną zasłyszaną opinią, iż to, że śpiewać każdy może, nie oznacza, że śpiewać powinien.

Kurwa, na mnie by zrobiło wrażenie, gdyby taki trzylatek wraz ze swoimi rówieśnikami zaprezentował scenkę w oparciu o mit zbitej szyby Bastiata i na koniec krzyknął "śmierć komuchom" :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 901
25 809
Wielki autorytet d/s libertarianizmu, Cokeman - również się już wypowiedział.

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 413
4 448
Walka z zamordyzmem obyczajowym! Bardzo dobrze, może rozmaita lewizna w końcu zacznie kojarzyć libertarianizm przez jego meritum (ruchanie psów itp.), co znacząco odróżnia ten prąd intelektualny od pseudowolnościowców z konserwatywnym zboczeniem.

Wujaszek Ilicz

Well-Known Member
231
706
chcialbym zobaczyc to zdjecie z trzymaniem psa za koncowe bo widzialem (jak mi sie zdaje) wszystkie te foty i nic takiego na nich nie mialo miejsca

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 413
4 448
Wydaje mi się, że to już wchodzenie w szczegóły, które są dzieleniem włosa na czworo. O ile robienie sobie zdjęć w akcesoriach BDSM/trzymanie psa za prącie/spółkowanie z psem to faktycznie inne zachowania, to wg mnie każde z nich jest już daleko poza granicą żenady. Z oświadczenia Klubińskiego:

Zdjęcia, które zostały opublikowane miały charakter prywatny i ironiczny. Wyrwane z kontekstu mogą świadczyć o moich jak najgorszych przymiotach. Jednak jest to tylko narracja wrogich mi ludzi. Wraz ze znajomym zrobiliśmy sobie humorystyczne zdjęcia których komizm wynikał z zastosowanej ironii w domyśle Pies = Obroża, Człowiek = Brak obroży. Przełamanie tego schematu przez założenie przez nas tychże akcesoriów było konwencją. Istniej tam również druga ironia tym razem wobec problemów zdrowotnych mojego psa z prąciem. Fotografie były jednym z wielu, którymi dokumentuje swoje życie nie koniecznie w sposób poważny czy dla osób nie znających kontekstu odpowiedni do publikacji.

To jest tak głupie tłumaczenie, że nawet nie umiem tego skomentować.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 011
Jeśli sukę, to wszystko OK. W końcu nawet lewactwo powinno poprzeć porozumienie międzygatunkowe (tolerancja dla odmiennych narządów i dróg rodnych itp). Jednak po głębszym namyśle naszła mnie konkluzja, że może by i poparli, ale gdyby ruchał psa, bo wtedy homoś.

Do góry Bottom