zoozgive
Well-Known Member
- 93
- 313
Kelthuz coraz bardziej odpływa...
Kelthuz coraz bardziej odpływa...
Ten podpis...
Głos zabrał sam kelthuzzar
Swoją drogą nie wiedziałem że Rafał Trąbski zareagował tak chujowo na całą aferę.
W USA to było przerabiane w latach 70/80. Wtedy w ruchu libertariańskim w USA było pełno wróżek, uzdrowicieli, szarlatanów i innych oryginałów. To właśnie oni rzucali się w oczy. Tu jest stare wideo z młodym Ron'em Paul'em.Liberatarianizm przyciąga dziwny element.
Ron Paul jak ściął długie włosy (tak! miał kiedyś długie pióra), był wtedy jednym z niewielu, którzy wyglądali normalnie. Ale gość obok już założył atencyjną koszulę w czarno-białą szachownicę (0:28).
Mnie to też zdziwiło. Ja widziałem go na czarno-białym plakacie z Teksasu, z okresu gdy RP kandydował na prezydenta USA z ramienia Partii Libertariańskiej. Był tam przedstawiony jako południowiec, w stroju z Wojny Secesyjnej. No cóż, widocznie to było grafizowne zdjęcie (wtedy Photoshopa nie było).Bardzo chciałem znaleźć zdjęcie Rona Paula z "długimi piórami", ale żadnego nie znalazłem. Biorąc pod uwagę jego karierę (lekarz, praca w wojsku, konserwatywny polityk) i to, że na wszystkich zdjęciach począwszy od liceum ma podobną fryzurę, prawdopodobieństwo tego oceniam na 0,1 w skali tomkiewicza.