Podziel się zażenowaniem

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 044
Zakład, że Orłoś i ta druga pizda będą przeprowadzać wywiady z uczestnikami - celebrytami i ci będą się chwalić, jak to oni nie lubią płacić podatków, że to takie patriotyczne i kto sfinansuuje służbę zdrowia jak ich zabraknie? Reżim na pewno nie przepuści takiej okazji do propagandy. Znowu trzeba będzie dokleić kartki do notatnika na Dzień Sznura..

military

FNG
1 766
4 727
Średnio w temacie, ale chuj. Czemu czcionka taka rozciągnięta w pionie?

W każdym razie... Ktoś jeszcze z lewactwa est Charlie, czy to była oferta ograniczona czasowo? Jakże mnie wkurwiają te lewackie zrywy empatyczne, kiedy to nagle cały naród jest innym narodem bo zajebano jakąś grupkę ludzi. Wkurwia mnie to, bo to jest fałszywe współczucie. Mam tak od kiedy zajebano dzieci w Osetii. Pamiętacie to? Bo wtedy był wielki płacz i każdy twierdził, że to wydarzenie szokujące i zmieniające życie. I chuj, kto o tym dzisiaj pamięta? Ja pamiętam i jest mi w chuj smutno, bo te dzieci mogły dziś żyć i się bawić i zaczynać sobie wstrzykiwać Krokodil, a teraz już zgniły i pozostały po nich kości. Tylko że ja nigdy nie twierdziłem, że jestem jednym z nich, a chyba wspominam ich częściej niż te lewackie zjeby które deklarują pełną empatię, po to żeby po dwóch miesiącach nie pamiętać, że do takiego zdarzenia doszło.

TLDR: chuj z lewactwem.

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Średnio w temacie, ale chuj. Czemu czcionka taka rozciągnięta w pionie?

W każdym razie... Ktoś jeszcze z lewactwa est Charlie, czy to była oferta ograniczona czasowo? Jakże mnie wkurwiają te lewackie zrywy empatyczne, kiedy to nagle cały naród jest innym narodem bo zajebano jakąś grupkę ludzi. Wkurwia mnie to, bo to jest fałszywe współczucie. Mam tak od kiedy zajebano dzieci w Osetii. Pamiętacie to? Bo wtedy był wielki płacz i każdy twierdził, że to wydarzenie szokujące i zmieniające życie. I chuj, kto o tym dzisiaj pamięta? Ja pamiętam i jest mi w chuj smutno, bo te dzieci mogły dziś żyć i się bawić i zaczynać sobie wstrzykiwać Krokodil, a teraz już zgniły i pozostały po nich kości. Tylko że ja nigdy nie twierdziłem, że jestem jednym z nich, a chyba wspominam ich częściej niż te lewackie zjeby które deklarują pełną empatię, po to żeby po dwóch miesiącach nie pamiętać, że do takiego zdarzenia doszło.

TLDR: chuj z lewactwem.

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
11183454_699481200177595_8780887138761043643_n.jpg

D

Deleted member 4683

Guest

"..zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa złożył Teatr Trzyrzecze, który prowadzi Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych i zajmuje się m.in. monitorowaniem internetu w poszukiwaniu mowy nienawiści.."

Kurwa, fajny teatr. Artyści tam pewnie nie chleją ( bo kapują ) :D

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727

Komuszo-ubecka propaganda ubrana w UFO, ET i inne niewidzialne bzdety. Heglowanie na sterydach. Przesłanie takie:
- Humanitaryzm jest super, a jak masz wątpliwości to jesteś inteligentnym gadem - reptilem.
- Ci co mają rozum i kierują się logiką są źli, serce jest ważniejsze.

Zapamiętamy japy, gdy nadejdzie dzień sznura.

Ostatnia edycja:

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
"..zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa złożył Teatr Trzyrzecze, który prowadzi Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych i zajmuje się m.in. monitorowaniem internetu w poszukiwaniu mowy nienawiści.."

Kurwa, fajny teatr. Artyści tam pewnie nie chleją ( bo kapują ) :D

Mnie zablokowali - napisałem że pierdolę cyganów i czekam na pozew (nie wysłali mi nic jak na razie a już mięły 3 miesiące)

A wracając do wątku:

To się nazywa retoryka mistyki buddyjskiej... to nie bełkot! Bełkot to mowa ludzka pozbawiona sensu i dlatego bełkoczący nie nadaje znaczenia swojemu bełkotowi...ani przeciw ani za! A jak widać Dalajlama nadaje znaczenia swoim słowom i sens zdania nie leży w jego twierdzeniu ale w nim samym!
He he he :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Znaleźli sobie taki a nie inny sposób dojenia kasy
Trzeba dojść do tego, kto im płaci.

Ale pytam się czemu pominęli słowo klucz, czyli "państwo"? Idioci? Agentura sieje dezinformacje nawet na levelu oszołomstwa spiskowo-paranormalnego?.
Oczywiście. Te zasrane mendy muszą się wpierdolić do każdej grupy. A jak ich w jakiejś grupie nie ma, to grupę marginalizować. W ostateczności likwidować, bo nie może być niczego niezależnego. Oni nawet potrafili zabruździć Jerzemu Ulickiemu-Rekowi w Australii.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Przesłanie takie:
- Humanitaryzm jest super, a jak masz wątpliwości to jesteś inteligentnym gadem - reptilem.
- Ci co mają rozum i kierują się logiką są źli, serce jest ważniejsze.

Zapamiętamy japy, gdy nadejdzie dzień sznura.
Claude m'Onet mówił tak w jednej audycji :(

D

Deleted member 4683

Guest
Ci co mają rozum i kierują się logiką są źli, serce jest ważniejsze.

Przypomniał mi się nieśmiertelny argument-maczuga takich pojebów : " Kto za młodu nie był socjalistą ten na starość będzie łajdakiem ". Obecnie, jako czterdziestoletni łajdak już go nie słyszę ale kiedyś wracał w każdej pyskuwie :D

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Komorowski robi komusze szopy za ukradzione ludziom przez fiskusa pieniądze. Fejkowy plac budowy, fejkowe roboty na czas wyborów.
http://pikio.pl/jaja-jak-u-barei-komorowski-odwiedzil-udawana-budowe-obwodnicy/
Jak podaje mieszkaniec Inowrocławia, o obietnicy przypomniał sobie prezydent Komorowski, który ponownie odwiedził miasto. Podczas wizyty doszło do prawdziwie kuriozalnej sytuacji. Prezydent pokazał się na budowie obwodnicy, która była totalną mistyfikacją.

Tuż przed przyjazdem prezydenta na plac, który jeszcze dzień przed stan zupełnie pusty, przyjechał ciężki sprzęt. Podczas wystąpienia Komorowskiego wydawało się, że praca wre. Jedne maszyny przenosiły ziemię z kupki na kupę, a inne jeździły w kółko, by „dobrze wypaść” przed kamerami. Prezydent pokazał się mediom na tle „wielkiej budowy”.

Do góry Bottom