Mad.lock
barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
- 5 149
- 5 110
Ale który to? Ten w białej czapce, plecakiem i szybkowarem w plecaku?
w komuszym sweterku ze [...] Bęgowskim w tle
Biedyzm, z tego co mi wiadomo, nie jest sprzeczny z libertarianizmem. Można kultywować biedę (celowo i z rozmysłem) bez inicjowania agresji . Trzeba jednak przyznać, że jak na tak szaro ubraną osobę wyróżnia się niesamowicie.Ten to wie gdzie się pokazać i przy kim. Sweterek biedystyczny, ale ja się nie czepiam, bo też się lubię biedystycznie ubrać .
Jak to zaśpiewał bard libertarianizmu: "W swej życiowej misji/Na koniec wyspy zabierz mnie/Z zapasem amunicji/Ja z tobą do nich strzelać chcę".Dla mnie najbardziej żenujące jest to, że dzieci wykorzystują i wypychają na przód jako żywe tarcze .
Diametralna różnica. Z jednej strony przedsiębiorca, ewidentna pasjonatka, a z drugiej komuchowaty sprawiedliwiec społeczny.
Byłbym daleki od prób sięgania po podobieństwa. Chyba, że coś pominąłem?
Dla mnie najbardziej żenujące jest to, że dzieci wykorzystują i wypychają na przód jako żywe tarcze
Czym są filmy niekomercyjne?
Żydowska gazeta dla Polaków ubolewa, że firmy wolą rozliczać się (?) z dochodów tam gdzie stawka CIT wynosi okrągłe 0%.
http://wyborcza.pl/1,75477,13949330,Bogaczu_zacznij_placic__Globalna_walka_z_korporacjami.html
"Bogaczu zacznij płacić"