Aterlupus
Well-Known Member
- 474
- 971
Kopalnia? To jest krynica, sanktuarium, osobliwość. Mógłbyś wylać to wszystko w czeluście piekieł, wypełniłoby szczelnie wszystkie dziewięć kręgów, tak że nawet filozofowie w niebiesiech brnęli by po kolana w głupocie.dodałem już do FAQ - Ośla ławka - forum socjalistów to prawdziwa kopalnia jak to ciek mówi lolcontentu
I zagwozdka: Socjalista odpowiadający na post Nowegoświtu (dobrze odmieniam?):
Taaaa... I ten niewolnik, moze będzie wolnym człowiekiem?Nie martwcie się wolność nie będzie przymusowa - wolny człowiek się zawsze może sprzedać jako niewolnikI kto tu operuje absurdami czyli wręzz bzdurami, jak nie ty?
To jest tak niesamowite, że aż nie wiadomo jak to skomentować . Człowiek wręcz czuje jak nadzieje pokładane do tej pory w ludzkości wypływają z niego i wsiąkają w panele na podłodze.
Martwi mnie trochę, że zdarzają się na forum MS ludzie, którzy potrafią sensownie pogadać (chociaż też mają odpały), ale zwykle prym wiodą ludzie, których oskarżyłbym o bycie liberalnymi trollami podającymi się za socjalistów, gdyby tylko mój poziom paranoi dorównywał temu na MSie.