kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
O burżujach etatystach.Przecież to jest o burżujach-kapitalistach i liberałach.
O burżujach etatystach.Przecież to jest o burżujach-kapitalistach i liberałach.
Przecież to jest o burżujach-kapitalistach i liberałach.
Jeśli chodzi o Orwella, to od dawna śmieszy mnie, że powołują się na niego wszyscy - od betonowej konserwy po anarchokomuchów to chyba był po prostu dobry pisarzNa obrazku są świnie z "Folwarku Zwierzęcego", które to były w książce ucieleśnieniem komuszej zarazy (i to dosłownie, taki zamysł od początku miał Orwell). Także tekst pod nimi jest antykomunistyczny, antypaństwowy oraz antyfrajerski i powinien iść prosto do Libertariańskiej Grafiki.
i aż przejrzałem kto za to płaci. I znalazłem - Ministerstwo edukacji w ramach akcji czytelnictwa i coś tam jeszcze. A w stopce takie tuzy jak Bochniarz, Gadomski, Olechowski.Zmierzch państw narodowych, czyli finał klasycznej Europy; władza nie musi być w rękach władzy; kryzys prasy papierowej – powrót króla; potęga wywiadu; związek partnerski jako wyrób rodzinnopodobny; demokracja i prawa gajów; wszystko, co powinniście wiedzieć o finansach Watykanu; spotkanie z Adamem Michnikiem w ramach Tygodnia Wolności; nowożytna machina państwowa; lobbyści i siła ich wpływów; złamane tabu finansów publicznych; w poszukiwaniu centrum władzy w Unii Europejskiej w świetle reform strefy euro; emerytura obywatelska – możliwe rozwiązania i skutki.
spotkanie z Adamem Michnikiem w ramach Tygodnia Wolności
Czemu to ma służyć? Zagospodarowaniu społecznie niezadowolonych, żeby przypadkiem nie przestali wierzyć w boskość Michnika? WTFi aż przejrzałem kto za to płaci. I znalazłem - Ministerstwo edukacji w ramach akcji czytelnictwa i coś tam jeszcze. A w stopce takie tuzy jak Bochniarz, Gadomski, Olechowski.
Kiedy słyszę komentatorów, którzy mówią, że zawiódł system, to chciałbym powiedzieć jasno: to nie system nie zszedł w porę przeprowadzić cesarskie cięcie, tylko konkretny człowiek, z imienia i nazwiska - mówił minister Arłukowicz. Stwierdził, że pomoc dla pacjentów nie zależy tylko od "ustaw, przepisów i procedur", ale też od "empatii i wrażliwości" pracowników służby zdrowia.
Olympic Charter: Google wades into Sochi gay rights row with Doodle