Podziel się zażenowaniem

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
http://www.viva-tv.pl/programy/1650...dcinek-1-milosc-na-bogato-odc-1-wersja-online
Miłość na bogato, czyli program cholera wie o czym, z grą aktorską na poziomie "Ukrytej Prawdy". Obejrzałem 8 minut, więcej nie dałem rady...
Ale to nie jest robione na serio... Nie? Mi to wygląda na trolling zakrojony na gigantyczną skalę.

"W Warszawie jest więcej predyspozycji i w ogóle..." :D obejrzałem raptem kilka pierwszych minut i już taka perełka.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Chyba najbardziej podoba mi się w tym to udawanie na bogatości... owoce tropikalne, szampan do posiłku, mega star Candy Girl

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
http://www.rp.pl/artykul/107684,104...to-czesto-przystan-ludzi-dawnego-systemu.html
Mam wrażenie, że Kaczor jeszcze nie ogarnął, że jak siedzi cicho i nie odzywa się przez trzy miesiące to mu poparcie rośnie, a jak się odezwie, to maleje.
Czyżby?:

antykaczor (gość) pisze:3 września 2013 18:19:26

Choć jestem antypisowcem i mikro przedsiębiorcą za razem, to popieram słowa Kaczyńskiego. Należy urealnić pensje, bo to co się teraz dzieje prowadzi do strasznego rozwarstwienia i plutokracji, a to zaś prosta droga do rewolucji klasowej.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Przecież takie pensje to właśnie skutek rozwarstwienia tworzonego przez polityków. "Urealnienie pensji" jest, po pierwsze, zupełnie niemożliwe (ceny pójdą w górę albo znikną towary z półek, więc taka pensja dalej będzie nic nie warta), po drugie, nikomu u władzy niepotrzebne, a po trzecie, tylko scementuje podział kastowy na pracodawców i roboli.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
1378300842_okg9wg_600.jpg

Norden

Well-Known Member
723
900
Przecież takie pensje to właśnie skutek rozwarstwienia tworzonego przez polityków. "Urealnienie pensji" jest, po pierwsze, zupełnie niemożliwe (ceny pójdą w górę albo znikną towary z półek, więc taka pensja dalej będzie nic nie warta), po drugie, nikomu u władzy niepotrzebne, a po trzecie, tylko scementuje podział kastowy na pracodawców i roboli.
Proponuję najpierw urealnić pensje polityków i urzędasów wyższego szczebla. Biorąc pod uwagę zakres obowiązków i odpowiedzialności, a właściwie brak jej ponoszenia to 2000 PLN brutto będzie wygórowane. Zwłaszcza, że ani to praca fizyczna, ani tym bardziej umysłowa.
Opłaty za telefony, dojazdy oczywiście we własnym zakresie.

Z jednym się zgadzam, że w obecnym "kapitaliźmie" biznes rzeczywiście często jest przystanią różnych komuchów minionej epoki - dzięki znajomościom.

Ostatnia edycja:

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Przykład lewackiej indoktrynacji na amerykańskim uniwersytecie. Takiego braku profesjonalizmu nigdy nie widziałem na wykładach w Polsce. Nic dziwnego, że Amerykanin kończący studia po takim praniu mózgu lewakuje.

Żenujące jest gdy taki żałosny wypierdek uważa, że może ex cathedra wygłaszać kazania i pouczać wszystkich naokoło, mimo, że nikt go o to nie prosił. Lewaki są jak religijni fanatycy - po prostu MUSZĄ wszystkim naokoło mówić o swoich poglądach i obrażać tych, z którymi się nie zgadzają, nawet gdy nie czas i nie miejsce na to. Sądzą, że udowadniają w ten sposób jakimi dobrymi i oświeconymi są ludźmi, ale tak naprawdę pokazują jedynie swą upierdliwość i ciasnotę umysłową.

Edit. Z komentarzy wynika, że po publikacji tego nagrania faceta wywalono.

Ostatnia edycja:
OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Please My Brothers And Sisters

Watch My Videos How Cows is So Important in india

In Hinduism Cows Hold a Special Place of Importance and Honor,

Hinduism Said That We Have Three Mother

The Woman of our Birth

The Earth and The Cow,

Cow is Considered to Contain in itself all the 330 million of gods and goddesses,

And Cow Urine is very helpful for our health,

The Cow is The Most Respected And Worshipped Animal in India. in India Cow is Considered Sacred,

So PLZ..Everybody Stop Eating our Mother Cow

telpeloth

państwosceptyk
256
292
Przykład lewackiej indoktrynacji na amerykańskim uniwersytecie. Takiego braku profesjonalizmu nigdy nie widziałem na wykładach w Polsce. Nic dziwnego, że Amerykanin kończący studia po takim praniu mózgu lewakuje.
Koleś jest (był) "Professor of creative writing na Michigan state university". Czego się spodziewałeś? Peanów na cześć wolnego rynku?

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Czego się spodziewałeś?

Niczego. Trafiłem na filmik przypadkiem. Ale i tak mnie wkurwił. Co innego wiedzieć, że profesorstwo amerykańskie jest zlewaczone, a co innego zobaczyć mędrkowanie takiego palanta.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 262
http://biznes.onet.pl/polityczna-rzeczywistosc-zmusza-polske-do-odchodze,18490,5575962,1,news-detal

Polityczna rzeczywistość zmusza Polskę do odchodzenia od rynkowych ideałów

Przez lata Polska była wyśnionym krajem dla liberalnego ekonomisty: kraje w którym rząd podejmuje decyzje według logiki rynkowej, a nie politycznych imperatywów, które często są ze sobą sprzeczne. Teraz to się zmieniło.
(...)
Reforma nie zmienia solidnych fundamentów gospodarczych Polski; dług wciąż maleje, koszty prowadzenia biznesu są niskie, rząd prowadzi odpowiedzialną politykę fiskalną

Kolejny raz mam problem z klasyfikacją tej wiadomości pomiędzy:
- żenujące,
- śmieszne,
- rotfle.

Do góry Bottom