tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Zwłaszcza w przypadku tak oficjalnej i jednoznacznej deklaracji.
To jesteś dobry. Ja już wyłączyłem przy 2:54. Co za puste i durne pudło! Podświadomie potrzebuje tatusia/księcia, który musi zapewnić "księżniczce" dobrobyt, stabilność oraz bezpieczeństwo. Najlepiej jak by był jeszcze do tego uległy. I oto mamy efekt inżynierii socjalnej. Noż kurnia mać. Szkoda gadać.Z trudem to wysłuchałem, jeden z komentarzy pod tym filmikiem niezwykle mi się spodobał:
"Tylko jeden facet jest na tym świecie dla ciebie. WŁADYMIR WLADIMIROWICZ PUTIN. Jest inteligentny, przedsiębiorczy, trochę starszy od ciebie , ale to nic. Ma majątek 200 000 000 000 $ (200 mld. $) Problem jedynie w tym, że ma takie panny gdzieś...... Jeszcze długo będziesz panną. Pewnie aż do śmierci."
Oto jaką wiadomość Polacy wysłali w kosmos na pokładzie Voyagera. Od 6:19 -
Jest lekki wstyd i to na cały wszechświat.
Jak ja nienawidzę tych ludzi.
Tiziana had won a "right to be forgotten" ruling - but could not understand why the court had ordered her to pay €20,000 (£17,000; $22,500) in legal costs.
Tak się kończy lokalny patriotyzm i niechęć do nauki języków obcych.Zamiast liczyć na pomoc państwa i "prawo do bycia zapomnianym", powinna była wyjechać do innego kraju. Wyszłoby taniej i skuteczniej.