Crov
Well-Known Member
- 558
- 1 557
O KIERCZE ALE CRINGE
O KIERCZE ALE CRINGE
Z realizacje odpowiada zdaje się Joss Whedon. Ugh, how the might've fallen...Merytorycznie żenua, ale marketingowo genialne i świetne wykonane... Ludzie to kupią... Nie pada nigdzie hasło, że jest to for Hillary and agains Trump... a jednak wiadomo o co chodzi
1:21
Skąd flagi ruchu libertariańskiego na spędach kulturowych marksistów?
Popieranie wolności słowa nie znaczy popierania wszystkich poglądów jakie ktoś głosi... Naprawdę trzeba to wyjaśniać w tym miejscu?Nie oglądałem tego filmu, ale jak zobaczyłem tytuł, to przypomniało mi się, jak Kelkuc burzył się na obrażanie Żydów nie gorzej niż wszystkie Zoidbergi razem wzięte .
Stąd, że lewacy wszystko zapierdalają wolnościowcom. Np. termin 'liberalizm', a w Polsce choćby 'RiGCz' zaczynają przejmować. Ostatnio przeczytałem na wykopie lament o likwidacji in vitro z budżetu państwa, że owa likwidacja to brak RigCzu. Na pewno jest więcej takich ananasów.Skąd flagi ruchu libertariańskiego na spędach kulturowych marksistów?
Wszak pamiętamy, że zaczęło się od tego, że zdradził samego Szatana i poszedł służyć Sławskim Bogom...Kelthuz został tubą propagandową chrystusowców. Tego jeszcze nie grali!