mikioli
Well-Known Member
- 2 770
- 5 382
Błędy młodościOba filmiki Kelthuza są całkiem spoko, nie rozumiem czemu są w żenadzie.
Błędy młodościOba filmiki Kelthuza są całkiem spoko, nie rozumiem czemu są w żenadzie.
Nie mam zamiaru nikogo do niczego zmuszać. Nie ma opisu lub jest opis i badziewiasty skład, to wiadomo, że nie kupię. Jak ktoś tu kiedyś napisał: "rynek zweryfikuje". Dla mnie liczy się jakość, a nie ilość. A jak ktoś świadomie chcę kupować coś, co mu zaszkodzi, to cóż mogę stwierdzić, poza volenti non fit iniuria?No to nie kupuj kota w worku tylko domagaj sie wykazu skladnikow i pochodzenia za pomoca bojkotow i wybierania produktow, ktore taki sklad i pochodzenie pokazuja na etykiecie. Ale nie zmuszaj nikogo do takich czy siakich opisow.
Oba filmiki Kelthuza są całkiem spoko, nie rozumiem czemu są w żenadzie.
I znów kolejny leming,
wczoraj zostałem wyrzucony przez adminkę za rasizm z międzynarodowej grupki na fb
wcześniej z tej samej grupki zostałem wyrzucony gdy napisałem do transa że jest "omega male"
Jakoś mnie to wcale nie dziwi.wczoraj zostałem wyrzucony przez adminkę za rasizm z międzynarodowej grupki na f
Ten HejtStop to niezła banda hipokrytów...Wspomniana Martyna Kuszyk zapowiedziała za to pozew o zniesławienie, a nawet o powiadomieniu Feminoteki i HejtStop. Stanęli za nią jej chłopak i admin Jebawki, Bartosz Borkowski(jeden z większych przypałów wśród polskich libów, a to duże osiągnięcie), oraz paru whiteknightów, jak ten z filmiku.
Reszta środowiska ma z nich bekę i jebie za hipokryzję.
uwaga mocny cringe.
Jak zaczęła całować powietrze w okół kamery to zrobiłem bezwarunkowy facepalm i zamknąłem okno yt.Ona ma bielsze zęby niż kanapa, na której siedzi, lol.