Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Nie wiem, co w tych Niemczech biorą, ale ja też to chcę.
Prawa autorskie level hard widzę. Mógł odbić piłeczkę, że ona ukradła ubrania z kultury hinduskiej (pierwsze doniesienia o używaniu bawełny do produkcji ubrań), lub też co najmniej białej (masowa produkcja to Anglia). Tak, więc, powinna popierdalać w skórachA wy ukradliscie już czarnym kulture robiąc sobie dredy?
Przecież to jest kręcenie beki z lewackich Niemiec. 1 Kwietnia... Prawactwu już tak głęboko utkwił kij w dupie, że nie potrafią rozpoznać zwykłej satyry.
Tutaj full wersja:
Hehe bekowa interpretacja. Piosenka jest krytyką na pouczające inne kraje Niemcy i o hipokryzji Niemców. Piosenka nie jest lewacka, jest nawet bardziej prawacka niż neutralna, wystarczy posłuchać co mówi ta dziewczynka. Tam jest o tym, że Niemcy pozwalają imigrantom na wszystko, bo mają poczucie winy z powodu swojej przeszłości.Wydaje mi się, że podstawowy przekaz jest jak najbardziej na serio tzn jebanie w nacjonalizm, ksenofobię, propsowanie tolerancji, socjalizmu, unii europejskiej, multikulti itd. A że zrobione z humorem i lekką dawką autosatyry to inna sprawa. Mimo że z częścią się nie zgadzam to jakoś nie żenuje mnie to bo doceniam dobry humor.
Żeby tak prawaki miały takie poczucie humoru a nie tylko prymitywne kawały o Murzynach i robieniu kanapek w kuchni...
Jeżeli to przejdzie, to doprowadzą do stanu, w którym zrobimy im taką Rewolucję, że będą uciekali do Ameryki Południowej przez Watykan."Dzieckiem poczętym jest człowiek w prenatalnym okresie rozwoju, od chwili połączenia się żeńskiej i męskiej komórki rozrodczej."
Ja to interpretowałem jako kpinę z Niemców. Ale jeśli ta piosenka jest całkiem na poważnie to z lewakami jest jeszcze gorzej niż myślałem.Zdejmij te prawackie okulary i obejrzyj jeszcze raz.
Lewaki są tam przedstawiane jako sympatyczne a prawaki jako banda białych pojebów. Tobie się wydaje inaczej, bo jesteś prawakiem i np. transwestyta i budzi w Tobie odrazę.
Gdyby to była parodia to byłby np. obrazek muzułmanów szarpiących kobiety i lewaki obok śpiewający o tolerancji.
Na to trzeba mieć pieniądze, a skoro kogoś stać na nielegalną aborcję to pewnie stać i na dziecko. Społeczeństwo z apatii powoli się wybudza - działa tu zasada sprężyny: czym silniejszy ucisk tym silniejsza będzie reakcja. Komisariaty będą w Polsce płonąć i tak, pytanie tylko kto będzie je palił: czerwoni czy brunatni. Na szczęście po tym co widzę, dostrzegam mobilizację przeważnie czerwieni.Nie będzie żadnej Rewolucji tylko więcej nielegalnych zabiegów i turystyki aborcyjnej.
Na to trzeba mieć pieniądze, a skoro kogoś stać na nielegalną aborcję to pewnie stać i na dziecko. Społeczeństwo z apatii powoli się wybudza - działa tu zasada sprężyny: czym silniejszy ucisk tym silniejsza będzie reakcja. Komisariaty będą w Polsce płonąć i tak, pytanie tylko kto będzie je palił: czerwoni czy brunatni. Na szczęście po tym co widzę, dostrzegam mobilizację przeważnie czerwieni.
to ja jestem przeciwny tej waszej rewolucji...Jeżeli to przejdzie, to doprowadzą do stanu, w którym zrobimy im taką Rewolucję, że będą uciekali do Ameryki Południowej przez Watykan.
3000 zł, jeżeli chcemy być bliżej rzeczywistości. Oraz stres, cierpienie, i ryzyko, które trudno przeliczyć na pieniądze. Długo bym mogła prawić o tym, ale to nie ten temat, no i po co skoro wszystko już napisano w Internecie. Co do pożyczki - otóż to, wkopanie się w lichwiarskie pożyczki które w Polsce robią za pomoc społeczną doskonale uświadamia ludziom okrucieństwa kapitalizmu i prowokuje do myślenia, szukania środowisk mających pomysły alternatywne. To powoduje że natrafiają na środowiska skrajnej lewicy, czyli między innymi anarchistów, i z czasem się radykalizują.Zabieg nielegalny kosztuje jakieś 2000 zł.
Dziecko po urodzeniu kosztuje o wiele więcej a dwa tysiące praktycznie każdy może pożyczyć.
Robią, budujemy fundamenty pod Rewolucję. Jednym z błędów Rewolucji Październikowej było to, że nie istniały autentyczne struktury organizacyjne nowego społeczeństwa, stosowano więc stare schematy rodem z carskiej Rosji, co skończyło się, nawiązując co niesławnych wypowiedzi Trockiego "reżimem takim jakiego żaden despota Wschodu sobie nie wyobrażał". Pora na Rewolucję przyjdzie, gdy taka będzie wola ludu - czego dowodzą rewolucje które się udały. A do tego czasu trzeba się organizować i działać propagandowo.To czemu ci, których nie stać, nie robią Rewolucji obecnie?
3000 zł, jeżeli chcemy być bliżej rzeczywistości. Oraz stres, cierpienie, i ryzyko, które trudno przeliczyć na pieniądze. Długo bym mogła prawić o tym, ale to nie ten temat, no i po co skoro wszystko już napisano w Internecie. Co do pożyczki - otóż to, wkopanie się w lichwiarskie pożyczki które w Polsce robią za pomoc społeczną doskonale uświadamia ludziom okrucieństwa kapitalizmu
no i co z tego, większość i tak uważa że państwo powinno istnieć i powinno gadoć ludziom co i jak mają na swoim robić...akurat hasła antypaństwowe i antypodatkowe dobrze się przyjmują w naszym kraju
Pewnie studiowały coś nieprzydatnego i obwiniają kapitalizm zamiast siebie...wśród prostytutek poznałam najbardziej radykalne socjalistki jakie widziałam
nie wierz w takie bajki w praktyce żaden z nich tego nie chce, po prostu dają się wodzić za nos propagandą, że państwo chroni ich przed jakimiś zagrożeniamiwiększość i tak uważa że państwo powinno istnieć i powinno gadoć ludziom co i jak mają na swoim robić
raczej: doskonale rozumieją na czym polega wyzysk w praktyce i dlaczego państwo i mafia to jedno i to samoPewnie studiowały coś nieprzydatnego i obwiniają kapitalizm zamiast siebie...